Vanvittige sluttminutter, balljakt og kloring

Postet av Kameratklubben Hands den 24. Sep 2019

Politiet - KKH 3-3. Et heseblesende oppgjør i årets siste seriekamp.

KKH sliter med mange forfall og de herligste unnskyldninger. Noen har ikke fått sove, andre har vært så smarte og tatt en løpetur dagen før og sistemann hadde senest i går en ankel som var trippel så stor som en vanlig ankel takket være en løpetur i lysløypa som endte med faceplant. Allikevel, med et par ruller sportsteip møter Fitor opp mot alle odds og teiper ankelen sin. Det er jo ikke løping Fitor gjør mest av på banen uansett. Men steike så god han er!

Kampen starter med at Politiet spiller oss latterlig lave. Det er tydelig at dagens skift innehold mye patruljering, for makan til å gå rett ut av startblokkene har vi ikke sett hittil i Bedriftsserien. Politiet får tidlig 1-0 på en suser av et langskudd, før Sebastian serverer Fitor som måker ballen opp i krysset. 1-1 til pause. Vi har stort sett løpt etter i hele førsteomgang og begynner å bli slitne. Andreomgang starter jevnere enn den første, og Casper storspiller i mål. Cirka halvveis i omgangen plasserer Politiets lagleder ballen opp i krysset til 2-1. Ekstra kjipt er det at Knut Hofgaard Eikre med lite søvn spiller sitt livs kamp, men må av med skade etter en liten smell.

Så skjer det noe spesielt. En på politiet bommer grovt på et skudd som gjør at ballen havner nede på Strupe ungdomsskole. I et bekmørkt hav løper en frustrert KKH-spiller på jakt etter ballen, sammen med et par politimenn med noen heftige lommelykter. Bisarr kontekst forresten. Med én ball på hele Strupe blir matchen litt forsinka, og dommer legger til et par minutter ekstra - og for et par minutter dette ble.

Når vi egentlig har tapt kampen så snur vi kampen på overtid, 2-2 ved Sebastian og 3-2 ved Fitor. Begge måla er identiske kontringsmål. Skal vi endelig dra med oss en seier fra en jevn kamp? Nei, når det gjenstår sekunder klarer Politiet og utlikne. Tre mål på to minutter der altså. Dramatikk uten sidestykke. Verdt å merke seg er at debutant Vegard Wik spiller en helt nydelig kamp, og er en sårt trengt tilvekst til KKH - vi gleder oss til øyeblikkene som kommer!

Så til dagens tippelapp. I og med at Fitor ikke var tiltenkt en plass i troppen, ender svarene med uavgjort, nei, Eriksen og Eriksen. Igjen er det ringreven og Kviks svar på Justin Bieber, nemlig den lokale superstjerna Peder Nomell som stikker av med seieren. Verdt å nevne er også at pappa Trond Nomell hadde FIFA20-spillet i lomma til det gjensto fem sekunder.

Vinjards tre stjerner:
Sebastian ***
Vegard **
Casper *

Vi gleder oss til Grimsrud-Cup!0 Kommentar

Sykt innøvd trekk

Postet av Kameratklubben Hands den 10. Sep 2019

KKH - Norske Skog Saugbrugs AS (SBIL) 3-3. 

For en anledning. Skumring, flomlys, fuktig kunstgress og som vanlig en try-hard oppvarming. På motsatt banehalvdel står SBIL klare med femogførti til dyst. Mange kjente fjes på dette Saugbrugs-laget, og vi må innrømme at vi får litt for mye respekt når vi ser at toppidrettsutøveren Daniel Nybøle er blant motstanderlagets spillere. 

Uansett, SBIL går ut i et hundre og steike og scorer 0-1 alt for tidlig i kampen med et skudd det lukter klasse av. Vi klorer oss sakte men sikkert inn i kampen, og etter hvert kommer vi på en kontring hvor Fitor tar en noe overraskende Fitor spesial og speller Ole på blank kasse. 1-1. Like før pause detter ballen ned til Ole etter en corner, og han lomper inn sitt andre for dagen. 2-1.

SBIL kommer IGJEN ut i hundre og steike, og utlikner til 2-2 etter to minutter av andre omgang. Noen minutter senere sitter den igjen, og SBIL leder 2-3. 

Seks minutter før slutt får vi se en tydelig innøvd variant fra manager Vinjard. Stian Skagen på SBIL klinker ballen bort til Coop Prix der, og Ole skal hoppe over gjerdet for å hente ballen. Trekket sitter perfekt, Ole snubler i gjerdet og får hele Strupe til å le. SBIL blir satt ut, og Ole bruker goooood tid på å hente ballen. Når Ole gir ballen videre, har KKH allerede gjort et bytte og tatt ut Ole. Vi tar SBIL i ubalanse, og Markus Ridderseth setter 3-3 etter nok en assist av Fitor. 

Det blir også sluttresultatet og takk for en herlig kamp! 

Vinjard hadde følgende å si etter dagens match:
Mye mer mygg på vår side av banen. Gutta sliter jo nærmest med blodmangel i andreomgang der. I tillegg vil jeg legge til at TAB X-TRA aldri blir like od som Coca Cola uansett hvor mye man prøver. De som vet de vet. Øvrige kommentarer tas gjennom agenten min. 

Vinjards tre stjerner: 
Eirik Hansen ***
Ole Martin Petersen **
Fitor Quranolli *

Over til tippelappen. Uavgjort, Nei, Nei og Markus Ridderseth var det riktige på tipset i dag. Ingen prikket alle fire, så dermed måtte vi trekke mellom de som hadde tre riktige. Sindre Kjos-Wenjum, Roy Martin Gustavsen og Martin Brække hadde alle tre riktige, men det var til slutt Roy Martin som stakk av med bitssettet fra Makita. Gratulatåre!0 Kommentar

Knepent tap, pressekonferanse og for kort sommerferie

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Aug 2019

Det blir et litt annerledes kampreferat i dag, da Vinjard Gjelstadinnkalte til pressekonferanse etter dagens nederlag mot Guttane som endte 1-2. Til stede på pressekonferansen var ingen ringere enn medieavdelingen til KKH.

Så Vinjard, hva syns du om kampen i dag?
Nei, vet du hva, jeg syns vi treffer bra med formasjonen og det taktiske i førsteomgang. Vi har god kontroll, spiller smart og får en tidlig scoring. Gode til å spille av press er vi også. Utover i andreomgang mister vi det helt og Guttane kommer inn i kampen og scorer to mål etter to tekniske feil fra oss. Vi sliter med å få Fitor ordentlig inn i kampen, mens Markus og Sebastian viser tegn til at mannesjuken fremdeles sitter i kroppen.

Men, hva er det som gjør at det går galt? Dere jo så god kontroll i førsteomgang!
Ærlig, vi blir slitne. Det er jo en ren skandale av Bedriftsidretten Østfold å gi kun ti uker sommerferie til den gjengen her, kampen mot Leif Grimsrud i mai satt fremdeles i beina, kommer det fra en noe lavmælt manager.

Er det noe du kunne gjort annerledes som manager? Er du fornøyd med sommerens overgangsvindu? 
KKH har ikke de økonomiske midlene som det Real Madrid, PSG, Manchester City og HA+ har. Vi har rett og slett ikke råd til å ha 50 spillere på lønningslista. Jeg har fått den gjengen her å jobbe med og vi kommer bare til å bli bedre og bedre, smeller det fra Gjelstad.

Det nærmer seg jo snart Grimsrud-cup, hvem tror du har den største muligheten til å stikke av med seieren der? 
HA+ har jo en enorm fordel av at man aldri vet hvilket lag man møter. Når man har et utvalg av spillere som nesten er like mange som det er HA+-abonnementer, må man kunne utrope HA+ til soleklare favoritter. Men, vi skal gi jernet vi også, smiler Vinjard.

Vinjards tre stjerner:
*** Casper Nomell
** Ole Martin Petersen
* Christoffer Svendsen

Så over til dagens tippelapp. Flere hadde igjen riktig, og etter en loddtrekning vinner Kristher Vik endelig sin første tippelapp. KKH gratulerer og syns det er fortjent etter tre strake bonger, snakk om å være bedriftsseriens oddsekspert.0 Kommentar

Rekordseier

Postet av Kameratklubben Hands den 19. Jun 2019

KKH - Leif Grimsrud 12-0 (6-0 til pause).
Målscorere: Eirik 5, Fitor 3, Sebastian 2, Alexander 1, Ole 1

Etter to ukers pause var det endelig dags for kamp igjen. Leif Grimsrud var dagens motstander, og i et elskverdig regnvær var det dags for å trille litt fotball igjen. De fleste er ute tidlig, noen møter til kamp 18:30 ved en glipp selv om oppmøte var 19:30. Casper kommer for seint. Igjen. Etter at Saugbrugs har gått hardt ut med en manager med både stokk og dress, har manager Vinjard er oppe i ringa igjen og har erstatta Guardiola-stilen fra forrige match med en herlig Allegri-stil til dagens match.

Vi spiller ganske bra og det meste flyter i dag. Allikevel sørger en av Leif Grimsruds spillere at både Lachlan og Ole pådrar seg årets første tunnelbøter. Det svir.

Til pause står det 6-0 til KKH, men det alle lurer på er om Fitor kommer seg over 2,5 målgivende pasninger. Til pause står han på 0.

Etter pause flyter det fortsatt, og med herlig vilje av den hjemvendte sønn Knut, som for øvrig er vanvittig nære et par ganger å score sitt første mål. Alexander scorer sitt første KKH-mål med en lompe av et skudd. Eirik, som har slitt litt innledningsvis med målteften, har en forløsende kamp med hele fem scoringer, og Casper holder endelig nullen!

Sluttresultatet blir til slutt 12-0, og KKH kan ta seg en velfortjent sommerpause. Takk til Leif Grimsrud for en humørfylt fotballkamp! Dersom noen lag er interesserte i en treningskamp eller to i løpet av sommeren er det bare å ta kontakt!

Så over til tipset. Hele tre stykk hadde i dag riktig bong, og det var igjen Hans Fredrik Moen og Kristher Vik, pluss en liten ringrev i Carl Erik Skagen. Etter en utrolig spennende trekning var det Carl som stakk av med seieren og en kartong potetgull. Gratulerer!

Vinjards tre stjerner:
Eirik Hansen***
Fitor Quranolli **
Casper Nomell *

Vi lover selvfølgelig å holde dere løpende oppdatert på alle skandalene som vil ramme KKH-spillerne gjennom sommeren. Supporterklubben Hands-TV har også planleggingsdager for tiden. Følg gjerne med!0 Kommentar

Regn, seier og straffemiss

Postet av Kameratklubben Hands den 5. Jun 2019

Fallhøyden er som vanlig gedigen når KKH skal spille kamp. Tryhards som vi er møter vi fulltallige fem minutter før vi egentlig skal møte opp. Tretten mann. Vi starter oppvarminga tjuefem minutter før kamp med seriøs løping.

Farlig tversover er dagens motstander, og i starten av kampen er vi ikke i nærheten av tversoverpasningene deres. Presset sitter ikke, og vi slipper inn 0-1 på et aldeles utsøkt hodestøt. Vi presser på, men stanger litt mot veggen. Plutselig drar Fitor av seks mann, keeper, benken og fjorten tilskuere og spiller Markus på blank, som ikke kan gjøre annet enn å trille ballen i det åpne målet. Sebastian scorer 2-1 like etterpå, og dette er også resultatet til pause. Det er jækla varmt og lummert, så pause er deilig på dette tidspunktet.

Vi prøver en ny formasjon hvor planen er å presse de til å spille farlige tversoverpasninger. 2-2-2 heter den. Presset sitter ikke helt, og Farlig tversover utlikner til 2-2. Så skjer kampens høydepunkt.

I et klamt og hett vær starter det å regne. Pøsregne. Sikten er ræva, men herlighet for en avkjøling og for en følelse å spille fotball i et sidelengs regnvær. Dette gir oss tydeligvis en vitamininnsprøytning, og Sebbe scorer nydelig i kontra til 3-2. Fitor må dessverre gi seg med skade, og vi blir nervøse da Fitor har vært involvert i 80% av alle KKHs scoringer gjennom historien. Allikevel har vi en unsung hero som alltid gir alt. På en nydelig volley med venstra fastsetter Lars sluttresultatet til 4-2.

Verdt å merke seg: 
- Lars har 100% suksessrate på innkastene sine i dag, og han tok en del. Før kamp viste han oss hvordan tommel skal touche tommel, og ballen skal slippes bak hodet. Lars har gjort sin research! 
- Vi får vår første straffe. Lachlan vant straffekonken på kick-offet og får æren, han sender keeper til feil hjørne men ballen sniker seg millimetre på utsiden. 
- Vi får ikke gult kort. 
- Fortsatt ganske mange KKH-fans til stede i dag. Det setter vi stor pris på!
Vinjard viser taktisk fleksibilitet.

Vinjards tre stjerner:

Fitor ***
Sebbe **
Stian *

Takk til Farlig tversover for en morsom kamp!

Så til tipset. Ny rekord, både Trond Nomell, Hans Fredrik Moen og Marius Akerbæk prikka alle fire riktig i dagens tips. KKH har gjennomført en trekning, og det ble Hans som stikker av med en blender av typen Electrolux Sport. Grattis!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline