Vanvittige sluttminutter, balljakt og kloring

Postet av Kameratklubben Hands den 24. Sep 2019

Politiet - KKH 3-3. Et heseblesende oppgjør i årets siste seriekamp.

KKH sliter med mange forfall og de herligste unnskyldninger. Noen har ikke fått sove, andre har vært så smarte og tatt en løpetur dagen før og sistemann hadde senest i går en ankel som var trippel så stor som en vanlig ankel takket være en løpetur i lysløypa som endte med faceplant. Allikevel, med et par ruller sportsteip møter Fitor opp mot alle odds og teiper ankelen sin. Det er jo ikke løping Fitor gjør mest av på banen uansett. Men steike så god han er!

Kampen starter med at Politiet spiller oss latterlig lave. Det er tydelig at dagens skift innehold mye patruljering, for makan til å gå rett ut av startblokkene har vi ikke sett hittil i Bedriftsserien. Politiet får tidlig 1-0 på en suser av et langskudd, før Sebastian serverer Fitor som måker ballen opp i krysset. 1-1 til pause. Vi har stort sett løpt etter i hele førsteomgang og begynner å bli slitne. Andreomgang starter jevnere enn den første, og Casper storspiller i mål. Cirka halvveis i omgangen plasserer Politiets lagleder ballen opp i krysset til 2-1. Ekstra kjipt er det at Knut Hofgaard Eikre med lite søvn spiller sitt livs kamp, men må av med skade etter en liten smell.

Så skjer det noe spesielt. En på politiet bommer grovt på et skudd som gjør at ballen havner nede på Strupe ungdomsskole. I et bekmørkt hav løper en frustrert KKH-spiller på jakt etter ballen, sammen med et par politimenn med noen heftige lommelykter. Bisarr kontekst forresten. Med én ball på hele Strupe blir matchen litt forsinka, og dommer legger til et par minutter ekstra - og for et par minutter dette ble.

Når vi egentlig har tapt kampen så snur vi kampen på overtid, 2-2 ved Sebastian og 3-2 ved Fitor. Begge måla er identiske kontringsmål. Skal vi endelig dra med oss en seier fra en jevn kamp? Nei, når det gjenstår sekunder klarer Politiet og utlikne. Tre mål på to minutter der altså. Dramatikk uten sidestykke. Verdt å merke seg er at debutant Vegard Wik spiller en helt nydelig kamp, og er en sårt trengt tilvekst til KKH - vi gleder oss til øyeblikkene som kommer!

Så til dagens tippelapp. I og med at Fitor ikke var tiltenkt en plass i troppen, ender svarene med uavgjort, nei, Eriksen og Eriksen. Igjen er det ringreven og Kviks svar på Justin Bieber, nemlig den lokale superstjerna Peder Nomell som stikker av med seieren. Verdt å nevne er også at pappa Trond Nomell hadde FIFA20-spillet i lomma til det gjensto fem sekunder.

Vinjards tre stjerner:
Sebastian ***
Vegard **
Casper *

Vi gleder oss til Grimsrud-Cup!0 Kommentar

Sykt innøvd trekk

Postet av Kameratklubben Hands den 10. Sep 2019

KKH - Norske Skog Saugbrugs AS (SBIL) 3-3. 

For en anledning. Skumring, flomlys, fuktig kunstgress og som vanlig en try-hard oppvarming. På motsatt banehalvdel står SBIL klare med femogførti til dyst. Mange kjente fjes på dette Saugbrugs-laget, og vi må innrømme at vi får litt for mye respekt når vi ser at toppidrettsutøveren Daniel Nybøle er blant motstanderlagets spillere. 

Uansett, SBIL går ut i et hundre og steike og scorer 0-1 alt for tidlig i kampen med et skudd det lukter klasse av. Vi klorer oss sakte men sikkert inn i kampen, og etter hvert kommer vi på en kontring hvor Fitor tar en noe overraskende Fitor spesial og speller Ole på blank kasse. 1-1. Like før pause detter ballen ned til Ole etter en corner, og han lomper inn sitt andre for dagen. 2-1.

SBIL kommer IGJEN ut i hundre og steike, og utlikner til 2-2 etter to minutter av andre omgang. Noen minutter senere sitter den igjen, og SBIL leder 2-3. 

Seks minutter før slutt får vi se en tydelig innøvd variant fra manager Vinjard. Stian Skagen på SBIL klinker ballen bort til Coop Prix der, og Ole skal hoppe over gjerdet for å hente ballen. Trekket sitter perfekt, Ole snubler i gjerdet og får hele Strupe til å le. SBIL blir satt ut, og Ole bruker goooood tid på å hente ballen. Når Ole gir ballen videre, har KKH allerede gjort et bytte og tatt ut Ole. Vi tar SBIL i ubalanse, og Markus Ridderseth setter 3-3 etter nok en assist av Fitor. 

Det blir også sluttresultatet og takk for en herlig kamp! 

Vinjard hadde følgende å si etter dagens match:
Mye mer mygg på vår side av banen. Gutta sliter jo nærmest med blodmangel i andreomgang der. I tillegg vil jeg legge til at TAB X-TRA aldri blir like od som Coca Cola uansett hvor mye man prøver. De som vet de vet. Øvrige kommentarer tas gjennom agenten min. 

Vinjards tre stjerner: 
Eirik Hansen ***
Ole Martin Petersen **
Fitor Quranolli *

Over til tippelappen. Uavgjort, Nei, Nei og Markus Ridderseth var det riktige på tipset i dag. Ingen prikket alle fire, så dermed måtte vi trekke mellom de som hadde tre riktige. Sindre Kjos-Wenjum, Roy Martin Gustavsen og Martin Brække hadde alle tre riktige, men det var til slutt Roy Martin som stakk av med bitssettet fra Makita. Gratulatåre!0 Kommentar

Knepent tap, pressekonferanse og for kort sommerferie

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Aug 2019

Det blir et litt annerledes kampreferat i dag, da Vinjard Gjelstadinnkalte til pressekonferanse etter dagens nederlag mot Guttane som endte 1-2. Til stede på pressekonferansen var ingen ringere enn medieavdelingen til KKH.

Så Vinjard, hva syns du om kampen i dag?
Nei, vet du hva, jeg syns vi treffer bra med formasjonen og det taktiske i førsteomgang. Vi har god kontroll, spiller smart og får en tidlig scoring. Gode til å spille av press er vi også. Utover i andreomgang mister vi det helt og Guttane kommer inn i kampen og scorer to mål etter to tekniske feil fra oss. Vi sliter med å få Fitor ordentlig inn i kampen, mens Markus og Sebastian viser tegn til at mannesjuken fremdeles sitter i kroppen.

Men, hva er det som gjør at det går galt? Dere jo så god kontroll i førsteomgang!
Ærlig, vi blir slitne. Det er jo en ren skandale av Bedriftsidretten Østfold å gi kun ti uker sommerferie til den gjengen her, kampen mot Leif Grimsrud i mai satt fremdeles i beina, kommer det fra en noe lavmælt manager.

Er det noe du kunne gjort annerledes som manager? Er du fornøyd med sommerens overgangsvindu? 
KKH har ikke de økonomiske midlene som det Real Madrid, PSG, Manchester City og HA+ har. Vi har rett og slett ikke råd til å ha 50 spillere på lønningslista. Jeg har fått den gjengen her å jobbe med og vi kommer bare til å bli bedre og bedre, smeller det fra Gjelstad.

Det nærmer seg jo snart Grimsrud-cup, hvem tror du har den største muligheten til å stikke av med seieren der? 
HA+ har jo en enorm fordel av at man aldri vet hvilket lag man møter. Når man har et utvalg av spillere som nesten er like mange som det er HA+-abonnementer, må man kunne utrope HA+ til soleklare favoritter. Men, vi skal gi jernet vi også, smiler Vinjard.

Vinjards tre stjerner:
*** Casper Nomell
** Ole Martin Petersen
* Christoffer Svendsen

Så over til dagens tippelapp. Flere hadde igjen riktig, og etter en loddtrekning vinner Kristher Vik endelig sin første tippelapp. KKH gratulerer og syns det er fortjent etter tre strake bonger, snakk om å være bedriftsseriens oddsekspert.0 Kommentar

Rekordseier

Postet av Kameratklubben Hands den 19. Jun 2019

KKH - Leif Grimsrud 12-0 (6-0 til pause).
Målscorere: Eirik 5, Fitor 3, Sebastian 2, Alexander 1, Ole 1

Etter to ukers pause var det endelig dags for kamp igjen. Leif Grimsrud var dagens motstander, og i et elskverdig regnvær var det dags for å trille litt fotball igjen. De fleste er ute tidlig, noen møter til kamp 18:30 ved en glipp selv om oppmøte var 19:30. Casper kommer for seint. Igjen. Etter at Saugbrugs har gått hardt ut med en manager med både stokk og dress, har manager Vinjard er oppe i ringa igjen og har erstatta Guardiola-stilen fra forrige match med en herlig Allegri-stil til dagens match.

Vi spiller ganske bra og det meste flyter i dag. Allikevel sørger en av Leif Grimsruds spillere at både Lachlan og Ole pådrar seg årets første tunnelbøter. Det svir.

Til pause står det 6-0 til KKH, men det alle lurer på er om Fitor kommer seg over 2,5 målgivende pasninger. Til pause står han på 0.

Etter pause flyter det fortsatt, og med herlig vilje av den hjemvendte sønn Knut, som for øvrig er vanvittig nære et par ganger å score sitt første mål. Alexander scorer sitt første KKH-mål med en lompe av et skudd. Eirik, som har slitt litt innledningsvis med målteften, har en forløsende kamp med hele fem scoringer, og Casper holder endelig nullen!

Sluttresultatet blir til slutt 12-0, og KKH kan ta seg en velfortjent sommerpause. Takk til Leif Grimsrud for en humørfylt fotballkamp! Dersom noen lag er interesserte i en treningskamp eller to i løpet av sommeren er det bare å ta kontakt!

Så over til tipset. Hele tre stykk hadde i dag riktig bong, og det var igjen Hans Fredrik Moen og Kristher Vik, pluss en liten ringrev i Carl Erik Skagen. Etter en utrolig spennende trekning var det Carl som stakk av med seieren og en kartong potetgull. Gratulerer!

Vinjards tre stjerner:
Eirik Hansen***
Fitor Quranolli **
Casper Nomell *

Vi lover selvfølgelig å holde dere løpende oppdatert på alle skandalene som vil ramme KKH-spillerne gjennom sommeren. Supporterklubben Hands-TV har også planleggingsdager for tiden. Følg gjerne med!0 Kommentar

Regn, seier og straffemiss

Postet av Kameratklubben Hands den 5. Jun 2019

Fallhøyden er som vanlig gedigen når KKH skal spille kamp. Tryhards som vi er møter vi fulltallige fem minutter før vi egentlig skal møte opp. Tretten mann. Vi starter oppvarminga tjuefem minutter før kamp med seriøs løping.

Farlig tversover er dagens motstander, og i starten av kampen er vi ikke i nærheten av tversoverpasningene deres. Presset sitter ikke, og vi slipper inn 0-1 på et aldeles utsøkt hodestøt. Vi presser på, men stanger litt mot veggen. Plutselig drar Fitor av seks mann, keeper, benken og fjorten tilskuere og spiller Markus på blank, som ikke kan gjøre annet enn å trille ballen i det åpne målet. Sebastian scorer 2-1 like etterpå, og dette er også resultatet til pause. Det er jækla varmt og lummert, så pause er deilig på dette tidspunktet.

Vi prøver en ny formasjon hvor planen er å presse de til å spille farlige tversoverpasninger. 2-2-2 heter den. Presset sitter ikke helt, og Farlig tversover utlikner til 2-2. Så skjer kampens høydepunkt.

I et klamt og hett vær starter det å regne. Pøsregne. Sikten er ræva, men herlighet for en avkjøling og for en følelse å spille fotball i et sidelengs regnvær. Dette gir oss tydeligvis en vitamininnsprøytning, og Sebbe scorer nydelig i kontra til 3-2. Fitor må dessverre gi seg med skade, og vi blir nervøse da Fitor har vært involvert i 80% av alle KKHs scoringer gjennom historien. Allikevel har vi en unsung hero som alltid gir alt. På en nydelig volley med venstra fastsetter Lars sluttresultatet til 4-2.

Verdt å merke seg: 
- Lars har 100% suksessrate på innkastene sine i dag, og han tok en del. Før kamp viste han oss hvordan tommel skal touche tommel, og ballen skal slippes bak hodet. Lars har gjort sin research! 
- Vi får vår første straffe. Lachlan vant straffekonken på kick-offet og får æren, han sender keeper til feil hjørne men ballen sniker seg millimetre på utsiden. 
- Vi får ikke gult kort. 
- Fortsatt ganske mange KKH-fans til stede i dag. Det setter vi stor pris på!
Vinjard viser taktisk fleksibilitet.

Vinjards tre stjerner:

Fitor ***
Sebbe **
Stian *

Takk til Farlig tversover for en morsom kamp!

Så til tipset. Ny rekord, både Trond Nomell, Hans Fredrik Moen og Marius Akerbæk prikka alle fire riktig i dagens tips. KKH har gjennomført en trekning, og det ble Hans som stikker av med en blender av typen Electrolux Sport. Grattis!0 Kommentar

Herrejesus for en kamp

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mai 2019

Det må ha vært tilskuerrekord i Bedriftsserien da vi spilte mot HA+ i kveld. Casper starter kampen i mål, denne dagen forsov han seg faktisk ikke. Vi får en i rævva tidlig. 0-1. Inn fra benken kommer Fitorsom akkurat er ferdig på jobb, og noe av det første han gjør er å sette 1-1. Deretter putter Halden Arbeiderblad-ansatt Sebastian, som feirer meget dempet, før Christoffer scorer 3-1, det er også pauseresultatet. Utrolig nok.

I andreomgang blir engasjementet høyere, taklingene blir seinere og tøffe dueller skjer hyppigere. HA+ reduserer veldig, veldig tidlig til 3-2. Vi bryter noen minutter senere, og nevnte Sebastian scorer 4-2. For en speller han er og for en helt syk kamp han leverer.
HA+ reduserer til 4-3, og rett etter redder Markus baklengs med et nostalgisk øyeblikk av Guds hånd. Deretter får vi et gult kort, og fem minutter i undertall er brutalt for et lag med sine aktive dager bak seg, og vi slipper inn både 4-4 og 4-5, HA+ har snudd kampen.

Vi har alle ledet med ett mål på FIFA når det gjenstår noen minutter, og på det spillet lønner det seg aldri å drøye tid nede ved hjørneflagget. Karma is a fucking bitch. To rutinerte karer på HA+ gjør det de kan for å hale ut tiden, later som om man ikke vet hva som er forskjell på frispark og innkast og klarer ikke bestemme seg for hvem som skal ta de forskjellige tingene. Så skjer det.

Remi eller Markus bryter og spiller en halvslapp ball til Ole, som lukker øynene og kliner ballen opp. Sebastian hopper over, Fitor finner Sebastian som utlikner med ett minutt igjen å spille! Mot sin egen arbeidsgiver! Sebastian peker på manager Vinjard og gir han en jævla svett klem, som for anledningen hadde kjøpt skjorte og slips som matcha draktene våre. 5-5. For en klisjé. Bittert etter å ha ledet 3-1 og 4-2, men føles som en seier når kampen utviklet seg som den gjorde.

Noen milepæler verdt å nevne:
- Vårt første gule kort, det blir minus kroner 50,- i bøtekassa på Eirik
- Etter en innkastsirkel til oppvarming hadde vi kun ett feil innkast i dag, ny rekord. 
- Fitor med fire målgivende i én kamp, historisk bragd. 
- Tross uavgjort, Sebastian gleder seg til neste dag på jobb etter dagens hattrick.

Det var én person som klarte å prikke fire riktig i dagens match, og det er Kvik-stjernen Peder Nomell. Du vinner dermed en heftig treretters på Kokkekollektivet!

Vinjards tre stjerner:
Sebastian ***
Fitor **
Martin *

Takk for kampen!


0 Kommentar

Tidenes første tap

Postet av Kameratklubben Hands den 23. Mai 2019

Historie er skrevet igjen. Vi går på vårt første tap.

Dagen starter med at halvparten av laget får bot for å møte for seint til kamp, inkludert caretaker Alexander. Fem minutter før kamp mangler vi også keeper. Casper presterer å forsove seg til kampstart 20:15, og dukker opp 20:35. Remi har vært på visning i Kolbotn og rekker ikke kampen. Heldigvis har vi fått skrevet inn bror Eriksen, nemlig Håkon som også starter i mål.

Vi starter greit, men får 0-1 i ræva etter en del brente sjanser. Sebastian og Fitor svarer like etterpå med nydelig kombinasjonsspill, før Fitor vender opp og prikker den i hjørnet. 1-1 til pause.

Kommunen er jækla rutinerte, men en Ståle Godberg som styrer bakfra og Tam Tran på midten som alltid skaper farligheter. Kommunen scorer først 1-2, før de utnytter at vi kaster alt frem og scorer 1-3.

Like før slutt kommer Fitor på et raid, Ole lukter lunta etter timer foran FIFA03-FIFA19, og blir spilt alene med keeper. Aldri har man sett en svakere feiring, og attpåtil glemte han å hente ballen. 2-3.

Scoringa til Ole gjør at Eirik Nyberg stikker av som tidenes første vinner i KKH-tipset, gratulerer med seks måneder HBO!

Caretakers tre stjerner:
Fitor Quranolli ***
Lars Olsen (som med sitt uoriginale navn er umulig å tagge) **
Håkon Eriksen *

Neste kamp er til tirsdag mot HA+.


0 Kommentar

Bisarr Dirty Dancing-skade

Postet av Kameratklubben Hands den 20. Mai 2019

Etter to ukers pause fra kamp, er det nye muligheter for å se Kameratklubben Hands på Strupe igjen til onsdag. Men selv uten kamper kan skader og andre ting oppstå, og nå ser det ut som at manager Vinjard Gjelstad må klare seg uten noen av nøkkelspillerne sine til onsdag. 


Det første usikkerhetsmomentet er Eirik Hansen. Mannen med venstreslegga sliter med en vond rygg etter det som kan sies å være en bisarr grunn. Eirik feiret i likhet med oss andre 17. mai på fredag, og hadde fått dispensasjon av manageren til å nyte noen dråper med alkohol. Dessverre hadde ikke Vinjard en anelse om at Eirik hadde planer om å finne sin indre Patrick Swayze senere på kvelden. Da «Time of my Life» kom på høytaleranlegget var han derfor ikke vond å be. Eirik fant seg en partner og var fast bestemt på å klare det legendariske løftet i Dirty Dancing. Men isteden for å løfte sin partner elegant opp, sviktet det helt, og han han falt noe mindre elegant bakover og dunket ryggen i bakken med hele partnerens vekt over seg. 


Heldigvis for både Eirik og KKH gikk det bedre enn det først så ut som for hans egen del. Verre gikk det med Eiriks partner som måtte på legevakt og sy et par sting etter en god gammel face plant. Fortsatt god bedring til deg fra oss Martine! Eirik gjennomførte trening lørdag, men måtte stå over søndagens kveldstrening grunnet ryggen, så Supporterklubben Hands må nok fortsette å bite negler fram mot onsdagen i håp om at Eirik blir klar. 


Men ikke nok med det. Vinjard må mest sannsynlig også klare seg uten fire av spillerne som var med på å slå Østerbo 7-1 i første kamp. Bilen til Christoffer Svendsen står på Gardemoen fram til sent onsdag kveld, noe som betyr at sjåføren selv og passasjer, Sebastian Eriksen, ikke får noen transport fra Oslo til Halden. I tillegg er KKHs toppscorer, Markus Ridderseth, i Sandefjord på seminar, mens midtbaneeleganten, Martin Olsen, tar eksamen i Trondheim. Det blir derfor veldig spennende å se hvordan KKHs lag kommer til å se ut kommende onsdag, og om det er nok til å slå Kommunen som kommer rett fra dugnad på Halden stadion i forkant av kampen.0 Kommentar

Historie er skrevet

Postet av Kameratklubben Hands den 8. Mai 2019

Historie er skrevet. Vi har spilt vår første kamp. På forhånd beklager for et alt for langt referat, de skal bli kortere de neste kampene.

Østerbo tar asvpark, og vi får noen farligheter tidlig selv om vi sliter med å sette spillet. Tidenes første skudd i KKHs historie er det står australieren Lachlan for, men keeperen til Østerbo er parat og holder ballen fast. Like etterpå skal det skrives historie og en stjerne skal skinne. Markus får ballen på kanten i en strålende innleggsposisjon. Innlegget skal vise seg å gå mot mål og får en vanvittig dupp. Husker noen Cantonas scoring mot Sunderland? Tidenes første scoring i KKH er en blåkopi av denne. WOW! Feiringen til Markus er av det vakre slaget. Han holder seg til hodet og skjønner ingen verdens ting.

På stillingen 1-0 kommer kampens forsvarsprestasjon. Østerbo slår langt, og denne gangen blir det fryktelig farlig. Lars viser sin klasse med å chippe ballen over seg selv og får ballen unna. Ikke nok med det får Lars såpass selvtillit at han sprinter opp i andre enden av banen og på et komisk vis klarer han jaggu å skaffe en corner, som vi riktignok ikke får en dritt ut av. Cornere var vi forferdelige på. Like før pause setter Fitor inn 2-0.

Tidlig i andreomgang scorer Markus 3-0 og 4-0. HATTRICK! Vi blir litt for nonchalante og og sender for mye folk frem, noe som resulterer i en vanvittig redning fra Markus før vi får tidenes første baklengs. 4-1. KKH får seg et skudd for baugen da kaptein Christoffer går rundt og hopper som en gærning: KRAMPE!! HAR FAEN MEG KRAMPE AS!!

Ole var litt ivrig og tok ansvaret med å varme opp keeperen under oppvarminga, og der gikk han på ordentlig smell med en kjenning i kåret. Allikevel klarer han å slå en forferdelig lite kompis-pasning til Eirik, og han har ikke noe annet valg enn å gjøre alt selv og scorer 5-1.

I den andre enden av banen står Stian og Alexander i mot lange baller som to gærninger. Stian setter i gang et nydelig angrep og etter et nydelig samspill får Sebastian æren av å sette ballen i mål. 6-1.

Deretter kommer kampens angrep. Martin, Sebastian og Fitor spiller nydelig kombinasjonsspill som ville gjort selveste Kvik Halden misunnelige. Etter en rekke pasninger som er umulig å telle pluss en fantastisk klækk får Fitor æren av å sette inn KKHs siste scoring. 7-1.

Det var en strålende fornøyd Vinjard etter matchen.
- Jeg mener vi spiller en profesjonell kamp. Gutta holder seg til kampplanen, og det kan hende vi fikk årets mål i bedriftsserien allerede etter sju minutter.

Hattrick-helten Markus var også en blid mann.
- Det første målet var et innlegg. Skjønte nada. Aldri scora hattrick før.

Vinjards tre stjerner:
Markus Ridderseth ***
Fitor Quranolli **
Alexander Møller Øraas *

Ingen fikk riktig tippelapp, så brettet med energidrikk lever til neste match!0 Kommentar

Manageren raser over tett kampprogram: – Det er sjokkerende

Postet av Kameratklubben Hands den 1. Mai 2019

Tirsdag sparkes bedriftsfotballen i gang i Halden, og om nøyaktig én uke kommer første anledning til å se Kameratklubben Hands på Strupe. Første motstander som skal få bryne seg på en gjeng med totalt overtente menn i turkis og rosa farger er Østerbo Evangeliesenter. Medieavdelingen tok en prat med manager, Vinjard Gjelstad, om det som møter KKH i sin første kamp noensinne.

– Den første kampen mot Østerbo blir nok tøff. Vi møter et godt forberedt lag med mye rutine. Vi har hatt en trøblete forsesong med skader og utenomsportslig fokus, sier Gjelstad.
– Hva legger du i utenomsportslig fokus?
– Det vil jeg helst ikke kommentere.

Som man kan se i kampprogrammet (se bildet) skal alle de ti lagene møte hverandre én gang i seriespillet, før et påfølgende sluttspill etterpå. Den ferske KKH-manageren innrømmer at han satt både brødskiva med salami, Babybelen og Pepsi Maxen i halsen, da han studerte kampprogrammet ved frokostbordet i dag.

– Det er sjokkerende at bedriftsidretten klarer å sette opp kampene så tett. En kamp i uka er ALT for mye for oss. Hvordan skal spillerene rekke å restituere før neste kamp!? Jeg må si jeg ble skremt da jeg fant ut at kampprogrammet i Haldenserien ikke skiller seg nevneverdig fra det tette juleprogrammet i Premier League, sier en lettere oppgitt Gjelstad.
– Hvilke konsekvenser vil et så tett program ha for KKH? 
– Vi blir nødt til å rullere mye, utover det har jeg ingen kommentar.

Det er forøvrig Halden Arbeiderblad og Leif Grimsrud som tar første avspark denne sesongen førstkommende tirsdag klokka 20.00 på Strupe. Vi ønsker alle lag lykke til!


0 Kommentar

Disse tror vi tar hjem bøtta i år

Postet av Kameratklubben Hands den 1. Mai 2019

Den siste halvannen uka har KKH kjørt et tabelltips på Facebook og Instagram. Det har vært en tøff jobb med å plassere de ti lagene, men til slutt kom vi fram til at det er Politiet vi tror kommer til å bli seriemestere denne sesongen. Begrunnelsen kommer her:

Dette laget var farlig nære å lykkes i fjor også, men måtte se seg slått på målstreken av Guttane. De er de eneste som er nødt til å være i god fysisk form for å kunne gjøre utføre jobben sin på en bra måte, noe som er en gigantisk fordel i bedriftsserien. Vi snakker selvsagt om Politiet.

Draktfarge: Hvit
Tabellplassering 2018: 2. plass
Nøkkelspiller: Erlend Vollset
Største styrke: Styrke
Største svakhet: At Lasse Trulsen ikke lar Håkon Buckholm spille bedriftskamper.
X-faktor: Massevis av erfaring med å takle folk som løper fra dem.

Politiets ferske lagleder, Frode Svendby, sine rapporter tyder på at fjorårets serietoer er betydelig svekket i år. Om det bare er psykologisk spill eller ikke, får vi ikke svar på før seriestarten, men med to av bedriftsseriens største profiler i Håkon Buckholm og Erlend Volsett blir de uansett vanskelig å tukte. Spørsmålet er om Lasse Trulsens knallharde regime i TTIF gjør at Buckholm ikke får deltatt på så mange kamper, og om Vollset faller under kategorien overtenning etter innkjøp av både tredemølle og romaskin i sesongoppkjøringa. Basert på tidligere meritter i langrennssporet (se bildet) våger vi uansett å påstå at Vollset er den eneste i spilleren i bedriftsserien som tåler å stå på banen i samtlige 2x25 minutter. Det kan bli gull verdt i kampen om ligatittelen.

Resten av begrunnelsen for hvor vi har plassert de ulike lagene kan som sagt leses på vår Facebook-side.


0 Kommentar

De vakreste hesteslegger

Postet av Kameratklubben Hands den 15. Apr 2019

Dagens spiller er vår visekaptein, og det er ikke på grunn av at han er en typisk tjuefiretimers-utøver eller snakker og delegerer som en Gud. Eirik Hansen er gira. Gira på banen, gira før kamp, gira før fest, gira før samling, gira på å game. Dette er en egenskap som gjør at viljen til Siggy blir så sterk at han løper og jobber mer enn hva han egentlig er kapabel til.
 
 Som fotballspiller var Eirik et stort talent, mye grunnet hans to vakre hesteslegger av noen bein. Siggy skyter nok mest sannsynlig hardere med sin «dårlige» høyrefot enn hva alle andre gjør med sin gode fot. De siste seks årene mens han har tatt en bachelor i økonomi og administrasjon, har han holdt fotballformen vedlike som fotballansvarlig på HIOF. Som spiller er han en typisk jobbekant med et helsikkes skudd, og før kampavgjørende situasjoner er han særdeles glad i å korse seg selv, etter inspirasjon fra fotball på tv. I hans siste byderby da han ikledde seg den rød-sorte drakta for TTIF og skulle møte Kvik, ble han utvist i en kamp hvor TTIF til slutt stakk av med seieren. Hvordan han ble utvist? Andre gule for filming.
 
 Eirik blir nok KKHs mest brukte spiller, og vil være den første på blokka før hver startsjuer skal ut å kjempe for de lyseblå-rosa draktene. I tillegg til å være en habil fotballspiller, har Eirik et naturlig talent for innen eSport. I League of Legends kan han ikke lenger spille med haldensere da de er for dårlig rank. Dette talentet skaper en døgnrytme ingen andre på KKH har, Siggy legger seg til frokost og står opp til middag. I de mer sosiale, lystige lagene er Eirik en helt, og er alltid en pådriver for fem shots for mye. Det er en stor ære at du velger Kameratklubben Hands Siggyboy, velkommen skal du være!0 Kommentar

Verdens korteste lunte har signert for KKH

Postet av Kameratklubben Hands den 14. Apr 2019

Vi nærmer oss slutten på spillerpresentasjonene til KKH, men vi har så klart spart et par skikkelige godbiter til slutt. Dagens spiller er en som dessverre for KKH, og til stor glede for våre motstandere, ikke kommer til å få vært med så mye som han ønsker denne sesongen. Grunnen er at han har 500 kilometers reisevei til kampene på Strupe, og selv om KKH sin eier har lagt masse penger på bordet for å skaffe et privatfly til og fra Stavanger hver tirsdag, strekker ikke tida til. Uansett har vi sikret oss underskriften til Øyvind Saltnes i flere år framover, som vi håper å kunne nyte godt av. 

Øyvind, med det ikke fullt så beskrivende kallenavnet Salti Cazorla, startet sin fotballkarriere som bakerste mann på Kviks barne- og ungdomslag. Da han bittert måtte innse at keeperplassen på Østfold sitt kretslag glapp, var veien høyere opp på banen svært kort. Og samtidig som han byttet posisjon på banen byttet han farger fra rød/hvit til rød/sort. Ferden oppover på banen gikk ikke lenger til forsvarsrekka, der TTIF sitt junior- b- og a-lag fikk nyte godt av Salti Cazorla sine krempasninger, arbeidskapasitet og temperament. 

Det han likevel er mest kjent for hos majoriteten av spillerne hos KKH, samt elever og lærere på idrettslinja i Halden fra 2010-2013 er hans ekstremt korte lunte når det kommer til konkurranser. En lunte som hadde fått selv Roy Keane og Eric Cantona til å se ut som pusekatter på en fotballbane. Om fire år i Stavanger har gjort Salti Cazorla mykere gjenstår å se, men vi i KKH håper selvfølgelig både dommere, spillere og alt som går på to ben på Strupe får merke det i form av taklinger eller verbale tilrop i løpet av sesongen. Velkommen til KKH! 


0 Kommentar

Medieavdelingen informerer....

Postet av Kameratklubben Hands den 13. Apr 2019

Medieavdelingen beklager på det sterkeste.

Som alle våre fans mest sannsynlig og forhåpentligvis har merka, har vi ikke presentert en spiller på over to dager. Grunnene til dette er mange, med blant annet eksamen, bachelor-forsvaring, mandelfjerning og Karpe-konsert. Torsdagens Karpe-konsert satt virkelig inntrykk, og det ryktes at medieavdelingen fremdeles søkner dekning etter torsdagens påfunn.

Uansett, nå er det dags for å presentere en virkelig joker. Remi Kneppen er manager Gjelstads first pick, altså den første spilleren han valgte å signere. Remi besitter egenskaper som få andre på KKH besitter, da han blant annet oppsummerte sine enge ferdigheter for en stund siden på følgende måte: Ikke har jeg fart, ikke har jeg teknikk, ikke kan jeg løpe og ikke kan jeg skyte. Egenskapen vi snakker om er selvinnsikt. Gjelstad var aldri i tvil når det kom til denne spilleren, da Remi hadde sine glansdager på idrettslinja fra 2011-2014 og herja som få i den tradisjonsrike juleturneringen Ultimate i blant annet fotball.

Med Knuppen på drakta ser vi for oss en spiller som så langt i fra er en knupp. Det kommer til å gjøre vondt å løpe skulder til skulder med Remi, og ifølge ham selv kommer han til å bli løpt fra, bomme på mål, daue av makspuls og den eneste han kommer til å klare og finte er seg selv. Remi får om ikke annet en jækla viktig sosial rolle! Velkommen til Kameratklubben Hands, knuppen!0 Kommentar

Skal KKH ut å fly?

Postet av Kameratklubben Hands den 10. Apr 2019

Allsidighet er ikke et ord man bruker i forbindelse med Kameratklubben Hands, men slår man opp allsidighet i hvilken som helst ordbok dukker det nok opp et bilde av dagens spiller. Mannen med det ekstraordinære og sjeldne navnet Lars Olsen, jobber i dag som tømrer og må nok finne seg i utallige telefoner fra lagkamerater som ikke en gang klarer å hamre inn en spiker på riktig måte. Med byggfag som utdanningsretning med allmenn påbygning har jobbkarrieren til Lars tatt en uventet og syk vending. Fra og med høsten starter Lars på pilotskolen, og dersom KKH noen gang skulle trenge å fly til kamper for å delta i nasjonale og internasjonale turneringer, har vi faktisk vår helt egen pilot. Dette synes vi er utrolig stas.

Lars har vært fotballinteressert så lenge han kan huske, og som så mange andre medgangssupportere har han ligget i skalkeskjul fra Sir Alex ga seg til Solskjær kom nå i desember. Manchester United er laget, og med et stort engasjement er Lars fotballtrener fra sofaen hver Premier League-runde. Av egen fotballerfaring spilte Lars fotball sammen med Hansi i barne – og ungdomsårene, samt uendelige kamper for sitt kjære bedriftsfotballag som spilte sine kamper i enten Fredrikstad eller Sarpsborg, dette er han ikke helt sikker på selv, hverken lagnavnet eller stedet. Med en fart som få andre på KKH besitter, blir Lars et viktig og farlig våpen i KKHs jakt for å komme over Halden Arbeiderblad på tabellen.

Selv om Lars’ store lidenskap er fotball, er det en annen idrett som har stått Lars sitt hjerte nærmest. Den kommende piloten var nemlig et usedvanlig stort talent i tennis, og med en backhand man nærmest aldri har sett i Halden var det mange som rynket på nesen da Lars bestemte seg for å ikke satse. Vi er stolte over å ha vår egen Harald-Martin Brattbakk på laget, velkommen så mye til Kameratklubben Hands!0 Kommentar

He's a keeper!

Postet av Kameratklubben Hands den 9. Apr 2019

Dersom du som leser dette noen gang har tatt deg en tur til den deilige Femsjø-lukta, den sure bitende vinden og den lave kveldssola på Tistedal Stadion i løpet av de siste tjue åra, da har du mest sannsynlig også sett dagens spiller. Casper Nomell er virkelig prakteksempelet for ungdom som skal #tatilbakeløkka, og sammen med sin noe mindre kjente bror Peder, har disse to benyttet uendelige timer sammen på løkka på mektige Tistedal Stadion.

Da Peder har fått sitt gjennombrudd i Kvik, har Casper valgt å trappe ned satsningen. I sterk konkurranse med Dærn valgte til slutt Casper å signere for KKH, mye grunnet fraværet av organiserte fellestreninger. Casper er kanskje Nomell-familiens aller største talent, og at han velger oss er en stor ære for spillerlogistikkavdelingen. Denne tigeren av en spiller er vår number 1, en spiller vi kommer til å være totalt avhengige av. Redninger i Petr Cech-klasse kombinert med tilslag identisk med Jordan Pickford-stilen utgjør at superkeep forhåpentligvis vil redde poeng etter poeng for KKH. Casper har også en lang spillerkarriere bak seg, og av hans største milepæler kan man ramse opp clean sheet etter clean sheet på Tistedal Stadion, men det som henger aller høyest er de tre dagene hvor lillebror Peder ikke klarte å overliste keeper-Casper én eneste gang på løkka.

Casper er lagets yngstemann, og med det følger et åpenbart ansvar. Casper har ansvaret for å holde gamlingene på KKH oppdatert når det kommer til sosiale medier, trender i samfunnet og hvilket språk man skal benytte i kommunikasjonen med barn og unge. Casper er også en liten moteløve, så jaggu følger et ansvar her også med å oppdatere gutta med hva slags skjorter som gjelder på byens forskjellige utesteder. Ikke nok med det, Casper har også en viktig rolle når det kommer til det sosiale, og er en av oddsfavorittene (1.21) til å bli oppnevnt i en intern festkomité, da utallige spillere er lovet både kick-off, sommerfest, grillfest, bankett og julebord. Det er en ære å ha sjefsnomellen Casper med på laget, velkommen til Kameratklubben Hands!


0 Kommentar

Blir Våkarebe på drikkeflaska suksessoppskriften?

Postet av Kameratklubben Hands den 8. Apr 2019

Kameratklubben Hands er et lag som består mer av krigere enn av ballkunstnere, så som i går, serverer vi dere enda en kriger i dag. Denne spilleren krigær faktisk så mye ute på banen, at han gjennom sine år i TTIF rett og slett gikk under navnet “Markus Krigærseth”. Andre kjenner han kanskje som “Mærken”, “Riddern” eller “Våkarebe”, og da har vel de fleste allerede skjønt at vi prater om Nybos store sønn, Markus Ridderseth. 

Markus har altså spilt hele karrieren i TTIF, senest på det fryktede G19 Elite-laget, der både a-sluttspill i Norway Cup, KM-sluttspill og en venstrekant hos Sprint/Jeløy som ble plassert i baklomma til Markus, står som noen av høydepunktene. Bunnpunktet derimot kom i en hjemmekamp mot Drøbak, der Markus allerede etter ti minutter fikk kjenne på alle backer sin største frykt. Drøbak-treneren hadde nemlig allerede fått øye på et svakt punkt i TTIF-forsvaret, og det ble gitt instrukser fra benken om at de konsekvent måtte utfordre høyrebacken til TTIF. En fryktelig opplevelse for Markus selvfølgelig, som sannsynligvis raskt ble glemt to timer etterpå, da vodkaen fra Systemet og redbullen i kjøleskapet hadde blitt til en aldeles nydelig Våkarebe. 

Man kan heller ikke omtale Markus, uten å nevne hans lidenskap for enkelte fotballag. Ved siden av TTIF, har det alltid vært Vålerenga og Manchester United som har stått hans hjerte nærmest. Og med kjærlighet for et fotballag, følger også et ekstremt hat mot et annet, om det så er Kvik, Lillestrøm eller Liverpool. Så gjenstår det å se hvem som blir hatlag nummer én i bedriftsserien for Markus. En ting som uansett er sikkert er at Markus, med sine nye grå/gule Nike-sko og litt Våkarebe på drikkeflaska, kommer til å blø for KKH-drakta i sesongen som kommer. Velkommen skal du være til Kameratklubben Hands. 


0 Kommentar

Balleselvmål?

Postet av Kameratklubben Hands den 7. Apr 2019

Nå er det dags for å presentere en virkelig legende. I fotball har det seg slik at dersom noen jubler som de har vunnet Champions League, vil det alltids være noen som er på den andre siden av skalaen. Kontrastene er vanvittige, og det er det også internt i Kameratklubben Hands.
 
 Der noen har spilt andredivisjon, er Knut Hofgaard Eikres største fotballbragd et spektakulært selvmål ingen andre i fotballverden noen gang har vært i nærheten av. Knut spilte som en av to stoppere på Kviks 1994-årgang, og i det stoppermakker Terje skulle klarere ballen på streken, måka Terje ballen inn i Knuts den gang edlere deler og ballen føyk inn i eget mål identisk som en rakett fra Roberto Carlos’ venstrebein. Knut står fremdeles den dag i dag med én offisiell scoring i riktig mål under femsjøcupen i 2006, og for en scoring det var. Corner fra venstre, ballen havner åtte meter opp i lufta, Knut lukker øynene og kliner til med feil fot. Et herlig sleivspark resulterer i en vanvittig lobb ni meter opp i lufta og tverrligger inn.


Knut spilte fotball lenge, men også han forsvant over til parketten for å kjempe inne på streken mot gutter og menn som veide dobbelt så mye som ham selv. Da han tidligere var kjent for å være liten og tynn, har han i sine eldre dager både lagt på seg en haug med muskler og strekt seg lengre enn de fleste. Med et armspenn på størrelse med en gorilla, en utholdenhet som en gang var ganske bra og en touch som mest sannsynlig er hardere enn sitt eget skudd, håper vi Knut etter årets sesong skal doble antall offisielle fotballscoringer.

 

Knut skriver for tiden en mastergrad i Molde, og ser frem til å ta en tidlig og sein sommerferie på en gang for å ofre knær, ankler og hender for Kameratklubben Hands, og jaggu så velkommen du er. Hvis Knut er ukjent for noen kan aliasene Knutesprut, Knutvalgt og Knul (danske uttale av Knut) kanskje hjelpe noen. God tur hjem!0 Kommentar

Må forlate kattene for å spille for KKH

Postet av Kameratklubben Hands den 6. Apr 2019

Det er det endelig på tide å presentere lagets tredje og siste Oslo-pendler. Med jobb som fengselsbetjent, samboer og to katter som trenger mye kjærlighet kan det bli vanskelig for denne karen å ta turen til Halden hver uke, men vi i KKH håper at tre poeng og målbonus i form av kattegodis til Simba og Nala er nok til å lokke Mikkel Engebretsen til Strupe. Velkommen skal du være til Kameratklubben Hands. 

Mikkel er vokst opp på Låby og har spilt fotball med flere av spillerne på KKH gjennom mange år i Kvik Halden. Det ble tidlig klart at MSN-nicket hans “Den_lille_kjappe” skulle beskrive Mikkel sin fotballkarriere ganske greit. Når man ser tilbake på hele karrieren til Mikkel, kunne man riktignok endret nicket til “Den_lille_kjappe_biffe_tekniske_temperamentsfulle”, der det siste er det han blir husket best for i sine siste år i Kvik. Vel verdt å nevne er en av hans første a-lagstreninger, der Mikkel ble kritisert av en av de mest respekterte gutta på Kviks a-lag etter å ha slått en dårlig pasning. 18 år gamle Mikkel svarte med å hudflette a-lagspilleren etter alle kunstens regler, og han ble så klart aldri kritisert på en a-lagstrening igjen. 

Ryktene skal ha det til at Mikkel har funnet sin litt mykere side de seneste årene, men manager Gjelstad håper at så fort Den_lille_kjappe får på seg fotballskoa igjen finner han tilbake til sitt gode gamle temperamentsfull jeg. Mikkel har for øvrig også kapret det ikoniske 69-nummeret på drakta, som forplikter vel så mye på fotballbanen som på andre arenaer. Velkommen skal du være i bilen til Chrissern og til KKH, Mikkel! 


0 Kommentar

EN PILS VAR NOK!

Postet av Kameratklubben Hands den 5. Apr 2019

Da vi forrige søndag presenterte vår australske mann Lachlan, presenterte vi ham som den eneste på laget, etter oss bekjent, med barn. Da manager Gjelstad fant ut dette tok han virkelig tak. Sjefen inviterte noen av gutta på Kameratklubben Hands til stiftelsesvorspiel hvor han fant frem pappvin etter pappvin og sang av full hals til Drillos’ slager Alt for Norge. Manager Gjelstad skulle på friertokt, ikke etter kvinnfolk, men etter enda en spiller med barn. Midt under den verste dunkadunka-musikken på Kongens Brygge, som for øvrig var stappfull av potensielle spillere og andre varianter av den flotte rasen homo sapiens, fant Gjelstad sin utvalgte.

Markus Erichsen er en ekte trønder og har gradvis jobbet seg mot Nordens Firenze og vært innom byer som Oslo og Særp-Vegas, men tilfeldighetene gjorde det til at Markus til slutt fant kjærligheten i Halden. Med palatalisering, bart og en karsk-blanding som kunne tatt livet av en mammut, hadde ikke kvinnen fra Halden en eneste mulighet til å stå i mot denne sjarmerende eksiltrønderen.

Av karrierehøydepunkter kan man nevne ting som benkevarmer i andredivisjon og en redning med capsen på Danacup i ’04, utover dette er det ikke mye annet bemerkelsesverdig å nevne annet enn at Markus nå har omskolert seg selv til utespiller. Uansett er det guttungen nå som skal oppfylle drømmene pappa Markus aldri klarte å oppfylle.

En typisk dag i Markus’ liv er å våkne til revelje før andre spillere på KKH i det hele tatt har vurdert å legge hodet på puta. Deretter er det inn til Oslo for å trikke med elektrisitet og ting som kan ta livet av en, før han visualiserer en treningsøkt i bilen på vei hjem slik at han har trena. Helgene benyttes vanligvis til å holde seg så langt unna Kongens brygge som mulig kombinert med å oppdra guttungen som en gang forhåpentligvis skal traske ut på Halden Stadion å senke Strømsgodset 2 med en markkryper i korthjørnet. Takket være én øl i sign-on-fee var Markus solgt, eller i dette tilfellet signert, på nettopp Kongens Brygge.

Velkommen til Kameratklubben Hands Markus! Og pass dere Haldens befolkning, manager Gjelstad går alltid med et kredittkort og en kontrakt i hver sin baklomme når mørket har senket seg!


0 Kommentar

LEVER 2PAC?!

Postet av Kameratklubben Hands den 3. Apr 2019

Vår neste spiller har du kanskje sett servere vin på Curtisen, du har kanskje sett ham tappe øl på Kokkekollektivet men mest sannsynlig har du sett ham innta et par slalåmbrus på Kongens Brygge. Vår neste spiller trives med å ha mange jern i ilden, og Kameratklubben Hands er kanskje det varmeste jernet akkurat nå. Ta godt i mot Alexander Møller Øraas!

Alek er overraskende nok ikke akkurat mest kjent for sine fotballferdigheter og fotballbakgrunn, men han har faktisk en fotballbakgrunn også. Opp i gjennom årene har han herja sammen med resten av NyboCrew på TTIFs 1994-årgang, og gjentatte ganger har sliteren slått lange HØYE baller gjennom flere ledd. Alek er en typisk forsvarsspiller som er flink til å bruke kjeftamentet, og drives av å være i veien, der har han virkelig spisskompetanse. Alltid en fot, alltid en tå, alltid et kne og av og til også en hånd dukker opp på de mest utrolige steder.

Denne spilleren, med sitt vikingaktige utseende, er som skrevet tidligere ikke mest kjent for sin fotballbakgrunn. Alek drev nemlig i en lang periode med hip-hop og rap, og med en fløyelsmyk stemme, en timing som lukta svidd og rim som smakte bedre enn prim hadde han stor suksess med hits som «Nødutgang» og «Tid for fest».

Av idrettsmeritter er Alek mest kjent for kampsport, en nyttig egenskap som forsvarsspiller for Kameratklubben Hands. I oppveksten var det kickboxing som var the shit, og Aleks lidenskap for kampsport kom meget godt frem i Halden Arbeiderblads 90 år 90 folk-serie. Etter utallige timer foran Playstationen og UFC-spillserien flyttet fokuset seg over på MMA og hardere kampsport, og den dag i dag er han altmuligmann for Halden Combat Academy. Velkommen så mye til Kameratklubben Hands!


0 Kommentar

Kjenninga er borte – nå skal Fitor gi alt for KKH!

Postet av Kameratklubben Hands den 2. Apr 2019

Som forhåpentligvis de aller fleste skjønte, så var gårsdagens presentasjon av Jakob en aldri så liten aprilspøk – dessverre. For å få tilbake smilene hos dere KKH-fans som kanskje ble skuffet nå, skal vi derfor presentere en av de aller største stjernene – om ikke DEN største – i Kameratklubben Hands. Denne spilleren er faktisk ikke så langt unna Jakob når det kommer til ferdigheter som teknikk og styrke. Ferdigheten kondisjon står det på en annen side verre til med, og det er en av grunnene til at Fitor Quranolli neste sesong skal spille for Kameratklubben Hands og ikke på et høyere nivå. 

Å ta for seg hele den 20 år lange fotballkarrieren til Fitor ville gått langt utover plassen som medieavdelingen har til rådighet i disse spillerpresentasjonene, men vi tar for oss det viktigste. Etter å ha herjet greit på barne- og ungdomslagene til Kvik, ble Fitor vel fortjent tatt opp i juniorstallen til Kviks per nå foreløpig siste interkretslag i 2010, der han kjempet seg til fast plass på høyrebenken hele sesongen. Så mye imponerte han der, at han etter hvert ble tatt ut på kretslaget til Østfold, der han i flere kamper gjorde venstrebenken til sin egen. Dessverre gjorde en mangeårig kjenning i lysken at Fitor sin karriere aldri tok av slik mange hadde trodd, og den dag i dag strides fortsatt de lærde om hvor langt Fitor kunne ha kommet hvis ikke kjenninga hadde ødelagt for han. 

Fitor er Barcelona-supporter, noe som merkes på spillestilen hans. Han hater umotiverte langpasninger, dødballer, innlegg og skudd fra utenfor 5-meteren. Fitor vil heller spille seg ut bakfra, ha små kjappe kombinasjoner på ett touch, sende en kort stikker gjennom til kant før ballen ender opp hos en ledig mann foran mål som bare kan pirke ballen inn. Så er spørsmålet om Kameratklubben Hands er riktig sted for den type fotball, eller om den svorne tiki-taka-entusiasten må endre spillestil. 


0 Kommentar

stian_kraften valgte Kameratklubben Hands!

Postet av Kameratklubben Hands den 1. Apr 2019

Året er nesten 1995, og det er på denne tiden vår neste spiller kom til verden. 29. desember 1994 finner Stian Aleksander Dahl veien ut og i dag er det hans tur til å bli vist frem til omverdenen som Kameratklubben Hands' siste signering.

Stian er en sterk mann. Det har han alltid vært, noe som kan bekreftes av den legendariske e-postadressen han brukte på det verdensomspennende fenomenet MSN; Stian_kraften. Om han er fortsatt er å finne under detta navnet er uvisst, men høyst sannsynlig. Dahlern har alltid vært en meget aktiv gutt, og har drevet med mye forskjellig. Blant annet har kraftpluggen alltid vært best til å ta push-ups, takket være hans aktive tid som turner i barne- og ungdomsårene. Med utallige timer til fotball i friminuttene på Gimle Skole og på håndballoppvarminga gjør at denne karen står bedre rusta enn de fleste andre når serien sparkes i gang på Strupesletta.

Selv om Dahl er en allsidig kar var det som håndballspiller han virkelig skulle vise hva som bor i han. Med et skudd som få, en fandenivoldskhet som ikke likner noe og en styrke som er sammenliknbar med Adebayo Akinfenwa gleder vi oss til å se Dahl herje på tirsdagskveldene fremover. Er det noen vi vil ha med oss i krigen er det denna karen. Stian ble sist observert på håndballbanen for Halden Arbeiderblad under HTHs sponsorcup, så det er med stor glede å fortelle at Dahl har viet sin overskuelige fremtid til oss i Kameratklubben Hands. Velkommen!


0 Kommentar

DO YOU COME FROM A LAND DOWN UNDER?

Postet av Kameratklubben Hands den 31. Mar 2019

Dagens speller vil vi påstå er den mest eksotiske signeringen i hele Halden, om ikke hele Østfold. Lachlan Croker er klar for Kameratklubben Hands og kommer helt fra Down Under!
 
 Lachie er snill som et lam, og er faktisk lagets eneste over tretti år. Med alderen kommer erfaring, med erfaring kommer rutine. Lachie er lagets mest rutinerte mann, og så vidt vi vet, også den eneste på laget med kids. Denne eksotiske spilleren er faktisk vokst opp på gård i Australia, og det er nok her han lærte seg å kunne fikse alt, for det kan faktisk denne wonderboyen. Vi kan påstå at vi har brått Haldens mest handy fyr på laget. Lachie driver sitt eget snekkerfirma, Hjembygg, og de er jækla gode på å bygge hus (PRODUKTPLASSERNG).
 
 I Australia er fotball gedigent, men ikke fotball slik vi kjenner det. Australsk fotball og rugby har Lachie tonnevis av erfaring med, så det blir spennende å se om Lachie har skulder til skulder-taklinger i seg.
 
 Touchen sitter så der, men med smartness, rutine og muskler vil snekkeren hamre tel. Velkommen til Kameratklubben Hands!


0 Kommentar

ENDELIG EN MED ERFARING!

Postet av Kameratklubben Hands den 30. Mar 2019

Kameratklubben Hands tar faktisk utrolig nok ikke fri i helga, og fortsetter sine spillerpresentasjoner. Dagens spillerpresentasjon, den første ever på en lørdag, har tatt hensyn til at det faktisk er lørdag. Hils på nattens konge, Hans Martin T Vang. T står forresten for tequila.

Hansi sier aldri nei til en fest, og er en av garderobens viktigste brikker når det kommer til samhold, slalåmbrus og sosiale sammenkomster. Vår nye spiller startet fotballkarrieren på Kvik Grønn 1994 mot slutten av nittitallet, og har fremdeles den dag i dag goder av at han både spilte med og mot talentfulle fotballspillere som i dag er klare for Kameratklubben Hands. Her huskes han som en terrier som aldri ga seg, og dette blir gull verdt når vi skal møte spillere med Championship-erfaring i bedriftsfotballserien.

Kameratklubben Hands var faktisk relativt nære å overrekke det mye omtalte kapteinsbindet til Hansi. Grunnen til det er at Hansi, sammen med en hemmelig spiller på KKH, har lang og bred erfaring med bedriftsfotball. Hansi har nemlig pendla helt til Fredrikstad for å representere jobben sin i bedriftsfotballserien der! Dette gjør at forventningene på Hansi er store, fotball og bedriftsfotball er ikke det samme – her kreves det større kløkt, mer rutine, bredere erfaring og smartere smartness. Her scorer vår nye spiller helt fantastisk, og de andre lagene som skal tilbringe tid oppe på Strupe-matta bør begynne og grue seg til å få kleggen Hansi etter seg. Kameratklubben Hands er stolt av å ha deg på laget, Hansi, også må alle sammen ha en fantastisk lørdag! 🍻


0 Kommentar

SKAL FORSØKE OG BYTTE UT HÅNDA!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

Det er på tide å hilse på mannen som har lagt ned mest tid i Kameratklubben Hands sin én ukes lange historie, og som per dags dato enstemmig har blitt valgt inn som både styreleder, daglig leder, sportssjef, markedssjef, innkjøpsleder, webansvarlig (ja vi har hjemmeside), some-ansvarlig og alt-mulig-mann. Men frykt ikke. Han får også tid til å tre på seg fotballskoa hver tirsdag, og mest sannsynlig servere pasninger og innlegg som folk ikke har sett maken til siden Raymond Kvisvik loffet rundt som han ville i midtsirkelen på Strupe. Vi snakker selvfølgelig om hele KKHs Ole Martin Petersen. 


Ole er vokst opp med brakkvann i blodet langs Iddefjorden og startet dermed sin karriere i Idd Sportsklubb. Der kom også fotballkarrierens foreløpige høydepunkt en sommerdag på Prestebakke, da lilleputtlaget til Idd utløste et aldri så lite fotballmirakel ved å slå storebror Kvik – godt hjulpet av silkefoten til gutten fra Ystehede. Forestillingen mot Kvik var såpass imponerende at han ble hentet til andre siden av byen kort tid etterpå, der han i flere år serverte mange av årets KKH-spillere med ferdigscorede pasninger.


Etter hvert ble gress byttet ut med parkett, og spørsmålet alle stiller seg før seriestart nå er om Ole igjen klarer den tøffe omstillingen mellom å bruke hender og føtter som verktøy, eller om navnet på klubben blir såpass forvirrende at hendene fortsetter å spille hovedrollen. Uansett: velkommen skal du være til Kameratklubben Hands.0 Kommentar

BREAKING NEWS! KAPTEINEN ER HER!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

Dagens spillerpresentasjon er en skikkelig godtebit for alle dere der ute som setter pris på iskalde straffespark, tekniske finesser, LG-produkter og idrettsutøvere som alltid går for høyt ut. Manager Gjelstad har vært gjennom knallharde personlige forhandlinger med spilleren, men etter en skyhøy sign on fee (en pils og en Ben and Jerry) og ekstremt tvilsomme lovnader, er det med stor glede at Kameratklubben Hands kan presentere Christoffer Svendsen som sin nye kaptein.

Chris er vokst opp på Gimle, med TTIF som moderklubb. Foruten om gresset ved Femsjøens bredder, har han også lagt ned utallige timer på grus- og asfaltbanen på Gimle skole. Der nøt han til stadighet godt av å gå i klassen under flere av gutta på KKH, og har dermed plukket opp et triks eller tre gjennom sine sju år på barneskolen.

Av meritter er det verdt å nevne to seire i Femsjøcupen med det beryktede 95-laget til TTIF, matchvinnerscoring mot Sarpsborg i bylagscupen og 100% uttelling på straffene i FIFA4REAL. Etter fire år med fotballtørke i Oslo er det derfor ikke rart at mange gleder seg til at Bratners store sønn skal snøre på seg fotballskoa igjen på Strupe om noen få uker. Chrisern stiller også faktisk sin egen bil til disposisjon, og skal sammen med Sebbe og en annen hemmelig spiller pendle helt fra Oslo.

Velkommen skal du være.

Forresten, dersom noen ønsker å spille Playstation med Chrisern heter ham Korven1337Elite der. #1337


0 Kommentar

SEBASTIAN ERIKSEN HAR SIGNERT!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

En av lagets store stjerner skal nå presenteres. Coach Gjelstad ryktes å ha vært i knallharde forhandlinger med bedriftsfotballaget til Halden Arbeiderblad om denne spilleren, men dette kan The Gaffer avkrefte.

- Sebastian Eriksen var faktisk ikke under kontrakt, og vi har dermed klart å hente Sebbe vederlagsfritt. En klassespiller som har erfaring fra andredivisjon med Kvik Halden, en ekte barnestjerne rett og slett. Da jeg så ham på kretslaget i ’09 klarte ikke Mohamed Elyounoussi å passere ham én eneste gang. Uansett er vi nødt til å betale en form for utdanningskompensasjon til HA, så en påse chilinøtter skal vi overrekke når vi møter de til match, kan en stolt og smilende Gjelstad fortelle.

Sebbe har prioritert studier foran fotballkarrieren sin de siste fem årene, og hadde et lite vellykket forsøk i Idd Sportsklubb forrige sesong. Under en seriekamp kunne man til og med overhøre noen av Idds supportere snakke om Sebbe, og da kom det frem at han ikke spilte ettersom han var «kjeks». Dette ble også nettopp bevist da han pådro seg en lyskestrekk under gårsdagens bowlingøkt (sjekk Instagram for video). Sebbe skal pendle fra Oslo for å delta i bedriftsfotballen i Halden, hvor stort gjort er ikke det?

Velkommen til Kameratklubben Hands!0 Kommentar

SISTE: VINJARD HAR HOLDT SITT FØRSTE INTERVJU!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019


Herlighet for en fotballkamp på Ullevål.

Uansett om det er stor underholdning på Ullevål, kan vi garantere at tidenes første intervju med vår nye manager også kan anbefales.

Det var en ordknapp og hemmelighetsfull Gjelstad som møtte til intervju.

Hva var det med Kameratklubben Hands som gjorde at du ville gå løs på en så enorm oppgave?
- Ingen kommentar.

Hva slags filosofi står du for, og hvordan kan vi forvente at KKH vil se ut i sesongen som kommer?
- Vi skal spille offensiv angrepsfotball med høyt press, tekniske finesser og spillere som blør for meg, ikke for drakta. Utover det har jeg ingen kommentar.

Hvem er ditt store manager-forbilde?
- Tom Nordlie.

Hvorfor det?
- Ingen kommentar.

Du har jo vært ekstremt på jobb den siste uka med å få på plass en spillerstall. Hvilke spillertyper har du vært på jakt etter?
- Jobb er jeg på hele tiden. Jeg har primært lett etter noen som kan spille fotballkamper på tirsdager.

Kommer du til å stå i dress eller treningsklær på sidelinja?
- For et idiotisk spørsmål. Møt opp på Strupe tirsdager 20:00-22:00 å se selv.

Hva blir den største utfordringen med å trene denne gjengen som er skrapet sammen?
- Det vil ikke bli treninger.

Og til slutt: Hva blir målsettinga kommende sesong?
- At vi er nok spillere til hver match, unngå de verste skadene og utover det ønsker jeg ikke å si noe mer. Er vi ferdig nå?0 Kommentar

VI HAR VÅR FØRSTE MANAGER!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

Tidenes første spillerpresentasjon i Kameratklubben Hands er ikke en spillerpresentasjon, såpass må det være. Nå skal ildsjelen frem i lyset, mannen som har lovet å ta den gjennombløte klesvaska, mannen som har vært på spillerjakt i ukesvis, mannen som har ambisjoner om å ikke havne sist i årets bedriftsfotballserie i Halden.


Vinjard Gjelstad er klubbens gaffer. Mannens fotballerfaring startet tidlig som seksåring i TTIF, da som keeper. Karrieren ble kortvarig, og Vinjard ga seg som tiåring. Allikevel har The Gaffer en enorm erfaring når det gjelder fotball med håndballspillere. Aldri før har en håndballspiller scoret flere fotballmål i Tistedalshallen, og er nok tidenes mest fryktede luser i innefotball.

Hedersmannen skulle så gjerne ha spilt selv, men da menisken røyk sommeren 2017 for andre gang av å reise seg opp fra sofaen (true story), forstod han kjapt at fysisk aktivitet ikke er noe for han. 

Et intervju om Vinjards tanker om sesongen vil publiseres om ikke lenge. Følg med senere i kveld.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline