SEBASTIAN ERIKSEN HAR SIGNERT!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

En av lagets store stjerner skal nå presenteres. Coach Gjelstad ryktes å ha vært i knallharde forhandlinger med bedriftsfotballaget til Halden Arbeiderblad om denne spilleren, men dette kan The Gaffer avkrefte.

- Sebastian Eriksen var faktisk ikke under kontrakt, og vi har dermed klart å hente Sebbe vederlagsfritt. En klassespiller som har erfaring fra andredivisjon med Kvik Halden, en ekte barnestjerne rett og slett. Da jeg så ham på kretslaget i ’09 klarte ikke Mohamed Elyounoussi å passere ham én eneste gang. Uansett er vi nødt til å betale en form for utdanningskompensasjon til HA, så en påse chilinøtter skal vi overrekke når vi møter de til match, kan en stolt og smilende Gjelstad fortelle.

Sebbe har prioritert studier foran fotballkarrieren sin de siste fem årene, og hadde et lite vellykket forsøk i Idd Sportsklubb forrige sesong. Under en seriekamp kunne man til og med overhøre noen av Idds supportere snakke om Sebbe, og da kom det frem at han ikke spilte ettersom han var «kjeks». Dette ble også nettopp bevist da han pådro seg en lyskestrekk under gårsdagens bowlingøkt (sjekk Instagram for video). Sebbe skal pendle fra Oslo for å delta i bedriftsfotballen i Halden, hvor stort gjort er ikke det?

Velkommen til Kameratklubben Hands!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline