BREAKING NEWS! KAPTEINEN ER HER!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

Dagens spillerpresentasjon er en skikkelig godtebit for alle dere der ute som setter pris på iskalde straffespark, tekniske finesser, LG-produkter og idrettsutøvere som alltid går for høyt ut. Manager Gjelstad har vært gjennom knallharde personlige forhandlinger med spilleren, men etter en skyhøy sign on fee (en pils og en Ben and Jerry) og ekstremt tvilsomme lovnader, er det med stor glede at Kameratklubben Hands kan presentere Christoffer Svendsen som sin nye kaptein.

Chris er vokst opp på Gimle, med TTIF som moderklubb. Foruten om gresset ved Femsjøens bredder, har han også lagt ned utallige timer på grus- og asfaltbanen på Gimle skole. Der nøt han til stadighet godt av å gå i klassen under flere av gutta på KKH, og har dermed plukket opp et triks eller tre gjennom sine sju år på barneskolen.

Av meritter er det verdt å nevne to seire i Femsjøcupen med det beryktede 95-laget til TTIF, matchvinnerscoring mot Sarpsborg i bylagscupen og 100% uttelling på straffene i FIFA4REAL. Etter fire år med fotballtørke i Oslo er det derfor ikke rart at mange gleder seg til at Bratners store sønn skal snøre på seg fotballskoa igjen på Strupe om noen få uker. Chrisern stiller også faktisk sin egen bil til disposisjon, og skal sammen med Sebbe og en annen hemmelig spiller pendle helt fra Oslo.

Velkommen skal du være.

Forresten, dersom noen ønsker å spille Playstation med Chrisern heter ham Korven1337Elite der. #1337


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline