SKAL FORSØKE OG BYTTE UT HÅNDA!

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mar 2019

Det er på tide å hilse på mannen som har lagt ned mest tid i Kameratklubben Hands sin én ukes lange historie, og som per dags dato enstemmig har blitt valgt inn som både styreleder, daglig leder, sportssjef, markedssjef, innkjøpsleder, webansvarlig (ja vi har hjemmeside), some-ansvarlig og alt-mulig-mann. Men frykt ikke. Han får også tid til å tre på seg fotballskoa hver tirsdag, og mest sannsynlig servere pasninger og innlegg som folk ikke har sett maken til siden Raymond Kvisvik loffet rundt som han ville i midtsirkelen på Strupe. Vi snakker selvfølgelig om hele KKHs Ole Martin Petersen. 


Ole er vokst opp med brakkvann i blodet langs Iddefjorden og startet dermed sin karriere i Idd Sportsklubb. Der kom også fotballkarrierens foreløpige høydepunkt en sommerdag på Prestebakke, da lilleputtlaget til Idd utløste et aldri så lite fotballmirakel ved å slå storebror Kvik – godt hjulpet av silkefoten til gutten fra Ystehede. Forestillingen mot Kvik var såpass imponerende at han ble hentet til andre siden av byen kort tid etterpå, der han i flere år serverte mange av årets KKH-spillere med ferdigscorede pasninger.


Etter hvert ble gress byttet ut med parkett, og spørsmålet alle stiller seg før seriestart nå er om Ole igjen klarer den tøffe omstillingen mellom å bruke hender og føtter som verktøy, eller om navnet på klubben blir såpass forvirrende at hendene fortsetter å spille hovedrollen. Uansett: velkommen skal du være til Kameratklubben Hands.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline