ENDELIG EN MED ERFARING!

Postet av Kameratklubben Hands den 30. Mar 2019

Kameratklubben Hands tar faktisk utrolig nok ikke fri i helga, og fortsetter sine spillerpresentasjoner. Dagens spillerpresentasjon, den første ever på en lørdag, har tatt hensyn til at det faktisk er lørdag. Hils på nattens konge, Hans Martin T Vang. T står forresten for tequila.

Hansi sier aldri nei til en fest, og er en av garderobens viktigste brikker når det kommer til samhold, slalåmbrus og sosiale sammenkomster. Vår nye spiller startet fotballkarrieren på Kvik Grønn 1994 mot slutten av nittitallet, og har fremdeles den dag i dag goder av at han både spilte med og mot talentfulle fotballspillere som i dag er klare for Kameratklubben Hands. Her huskes han som en terrier som aldri ga seg, og dette blir gull verdt når vi skal møte spillere med Championship-erfaring i bedriftsfotballserien.

Kameratklubben Hands var faktisk relativt nære å overrekke det mye omtalte kapteinsbindet til Hansi. Grunnen til det er at Hansi, sammen med en hemmelig spiller på KKH, har lang og bred erfaring med bedriftsfotball. Hansi har nemlig pendla helt til Fredrikstad for å representere jobben sin i bedriftsfotballserien der! Dette gjør at forventningene på Hansi er store, fotball og bedriftsfotball er ikke det samme – her kreves det større kløkt, mer rutine, bredere erfaring og smartere smartness. Her scorer vår nye spiller helt fantastisk, og de andre lagene som skal tilbringe tid oppe på Strupe-matta bør begynne og grue seg til å få kleggen Hansi etter seg. Kameratklubben Hands er stolt av å ha deg på laget, Hansi, også må alle sammen ha en fantastisk lørdag! 🍻


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline