DO YOU COME FROM A LAND DOWN UNDER?

Postet av Kameratklubben Hands den 31. Mar 2019

Dagens speller vil vi påstå er den mest eksotiske signeringen i hele Halden, om ikke hele Østfold. Lachlan Croker er klar for Kameratklubben Hands og kommer helt fra Down Under!
 
 Lachie er snill som et lam, og er faktisk lagets eneste over tretti år. Med alderen kommer erfaring, med erfaring kommer rutine. Lachie er lagets mest rutinerte mann, og så vidt vi vet, også den eneste på laget med kids. Denne eksotiske spilleren er faktisk vokst opp på gård i Australia, og det er nok her han lærte seg å kunne fikse alt, for det kan faktisk denne wonderboyen. Vi kan påstå at vi har brått Haldens mest handy fyr på laget. Lachie driver sitt eget snekkerfirma, Hjembygg, og de er jækla gode på å bygge hus (PRODUKTPLASSERNG).
 
 I Australia er fotball gedigent, men ikke fotball slik vi kjenner det. Australsk fotball og rugby har Lachie tonnevis av erfaring med, så det blir spennende å se om Lachie har skulder til skulder-taklinger i seg.
 
 Touchen sitter så der, men med smartness, rutine og muskler vil snekkeren hamre tel. Velkommen til Kameratklubben Hands!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline