stian_kraften valgte Kameratklubben Hands!

Postet av Kameratklubben Hands den 1. Apr 2019

Året er nesten 1995, og det er på denne tiden vår neste spiller kom til verden. 29. desember 1994 finner Stian Aleksander Dahl veien ut og i dag er det hans tur til å bli vist frem til omverdenen som Kameratklubben Hands' siste signering.

Stian er en sterk mann. Det har han alltid vært, noe som kan bekreftes av den legendariske e-postadressen han brukte på det verdensomspennende fenomenet MSN; Stian_kraften. Om han er fortsatt er å finne under detta navnet er uvisst, men høyst sannsynlig. Dahlern har alltid vært en meget aktiv gutt, og har drevet med mye forskjellig. Blant annet har kraftpluggen alltid vært best til å ta push-ups, takket være hans aktive tid som turner i barne- og ungdomsårene. Med utallige timer til fotball i friminuttene på Gimle Skole og på håndballoppvarminga gjør at denne karen står bedre rusta enn de fleste andre når serien sparkes i gang på Strupesletta.

Selv om Dahl er en allsidig kar var det som håndballspiller han virkelig skulle vise hva som bor i han. Med et skudd som få, en fandenivoldskhet som ikke likner noe og en styrke som er sammenliknbar med Adebayo Akinfenwa gleder vi oss til å se Dahl herje på tirsdagskveldene fremover. Er det noen vi vil ha med oss i krigen er det denna karen. Stian ble sist observert på håndballbanen for Halden Arbeiderblad under HTHs sponsorcup, så det er med stor glede å fortelle at Dahl har viet sin overskuelige fremtid til oss i Kameratklubben Hands. Velkommen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline