Kjenninga er borte – nå skal Fitor gi alt for KKH!

Postet av Kameratklubben Hands den 2. Apr 2019

Som forhåpentligvis de aller fleste skjønte, så var gårsdagens presentasjon av Jakob en aldri så liten aprilspøk – dessverre. For å få tilbake smilene hos dere KKH-fans som kanskje ble skuffet nå, skal vi derfor presentere en av de aller største stjernene – om ikke DEN største – i Kameratklubben Hands. Denne spilleren er faktisk ikke så langt unna Jakob når det kommer til ferdigheter som teknikk og styrke. Ferdigheten kondisjon står det på en annen side verre til med, og det er en av grunnene til at Fitor Quranolli neste sesong skal spille for Kameratklubben Hands og ikke på et høyere nivå. 

Å ta for seg hele den 20 år lange fotballkarrieren til Fitor ville gått langt utover plassen som medieavdelingen har til rådighet i disse spillerpresentasjonene, men vi tar for oss det viktigste. Etter å ha herjet greit på barne- og ungdomslagene til Kvik, ble Fitor vel fortjent tatt opp i juniorstallen til Kviks per nå foreløpig siste interkretslag i 2010, der han kjempet seg til fast plass på høyrebenken hele sesongen. Så mye imponerte han der, at han etter hvert ble tatt ut på kretslaget til Østfold, der han i flere kamper gjorde venstrebenken til sin egen. Dessverre gjorde en mangeårig kjenning i lysken at Fitor sin karriere aldri tok av slik mange hadde trodd, og den dag i dag strides fortsatt de lærde om hvor langt Fitor kunne ha kommet hvis ikke kjenninga hadde ødelagt for han. 

Fitor er Barcelona-supporter, noe som merkes på spillestilen hans. Han hater umotiverte langpasninger, dødballer, innlegg og skudd fra utenfor 5-meteren. Fitor vil heller spille seg ut bakfra, ha små kjappe kombinasjoner på ett touch, sende en kort stikker gjennom til kant før ballen ender opp hos en ledig mann foran mål som bare kan pirke ballen inn. Så er spørsmålet om Kameratklubben Hands er riktig sted for den type fotball, eller om den svorne tiki-taka-entusiasten må endre spillestil. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline