LEVER 2PAC?!

Postet av Kameratklubben Hands den 3. Apr 2019

Vår neste spiller har du kanskje sett servere vin på Curtisen, du har kanskje sett ham tappe øl på Kokkekollektivet men mest sannsynlig har du sett ham innta et par slalåmbrus på Kongens Brygge. Vår neste spiller trives med å ha mange jern i ilden, og Kameratklubben Hands er kanskje det varmeste jernet akkurat nå. Ta godt i mot Alexander Møller Øraas!

Alek er overraskende nok ikke akkurat mest kjent for sine fotballferdigheter og fotballbakgrunn, men han har faktisk en fotballbakgrunn også. Opp i gjennom årene har han herja sammen med resten av NyboCrew på TTIFs 1994-årgang, og gjentatte ganger har sliteren slått lange HØYE baller gjennom flere ledd. Alek er en typisk forsvarsspiller som er flink til å bruke kjeftamentet, og drives av å være i veien, der har han virkelig spisskompetanse. Alltid en fot, alltid en tå, alltid et kne og av og til også en hånd dukker opp på de mest utrolige steder.

Denne spilleren, med sitt vikingaktige utseende, er som skrevet tidligere ikke mest kjent for sin fotballbakgrunn. Alek drev nemlig i en lang periode med hip-hop og rap, og med en fløyelsmyk stemme, en timing som lukta svidd og rim som smakte bedre enn prim hadde han stor suksess med hits som «Nødutgang» og «Tid for fest».

Av idrettsmeritter er Alek mest kjent for kampsport, en nyttig egenskap som forsvarsspiller for Kameratklubben Hands. I oppveksten var det kickboxing som var the shit, og Aleks lidenskap for kampsport kom meget godt frem i Halden Arbeiderblads 90 år 90 folk-serie. Etter utallige timer foran Playstationen og UFC-spillserien flyttet fokuset seg over på MMA og hardere kampsport, og den dag i dag er han altmuligmann for Halden Combat Academy. Velkommen så mye til Kameratklubben Hands!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline