EN PILS VAR NOK!

Postet av Kameratklubben Hands den 5. Apr 2019

Da vi forrige søndag presenterte vår australske mann Lachlan, presenterte vi ham som den eneste på laget, etter oss bekjent, med barn. Da manager Gjelstad fant ut dette tok han virkelig tak. Sjefen inviterte noen av gutta på Kameratklubben Hands til stiftelsesvorspiel hvor han fant frem pappvin etter pappvin og sang av full hals til Drillos’ slager Alt for Norge. Manager Gjelstad skulle på friertokt, ikke etter kvinnfolk, men etter enda en spiller med barn. Midt under den verste dunkadunka-musikken på Kongens Brygge, som for øvrig var stappfull av potensielle spillere og andre varianter av den flotte rasen homo sapiens, fant Gjelstad sin utvalgte.

Markus Erichsen er en ekte trønder og har gradvis jobbet seg mot Nordens Firenze og vært innom byer som Oslo og Særp-Vegas, men tilfeldighetene gjorde det til at Markus til slutt fant kjærligheten i Halden. Med palatalisering, bart og en karsk-blanding som kunne tatt livet av en mammut, hadde ikke kvinnen fra Halden en eneste mulighet til å stå i mot denne sjarmerende eksiltrønderen.

Av karrierehøydepunkter kan man nevne ting som benkevarmer i andredivisjon og en redning med capsen på Danacup i ’04, utover dette er det ikke mye annet bemerkelsesverdig å nevne annet enn at Markus nå har omskolert seg selv til utespiller. Uansett er det guttungen nå som skal oppfylle drømmene pappa Markus aldri klarte å oppfylle.

En typisk dag i Markus’ liv er å våkne til revelje før andre spillere på KKH i det hele tatt har vurdert å legge hodet på puta. Deretter er det inn til Oslo for å trikke med elektrisitet og ting som kan ta livet av en, før han visualiserer en treningsøkt i bilen på vei hjem slik at han har trena. Helgene benyttes vanligvis til å holde seg så langt unna Kongens brygge som mulig kombinert med å oppdra guttungen som en gang forhåpentligvis skal traske ut på Halden Stadion å senke Strømsgodset 2 med en markkryper i korthjørnet. Takket være én øl i sign-on-fee var Markus solgt, eller i dette tilfellet signert, på nettopp Kongens Brygge.

Velkommen til Kameratklubben Hands Markus! Og pass dere Haldens befolkning, manager Gjelstad går alltid med et kredittkort og en kontrakt i hver sin baklomme når mørket har senket seg!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline