Må forlate kattene for å spille for KKH

Postet av Kameratklubben Hands den 6. Apr 2019

Det er det endelig på tide å presentere lagets tredje og siste Oslo-pendler. Med jobb som fengselsbetjent, samboer og to katter som trenger mye kjærlighet kan det bli vanskelig for denne karen å ta turen til Halden hver uke, men vi i KKH håper at tre poeng og målbonus i form av kattegodis til Simba og Nala er nok til å lokke Mikkel Engebretsen til Strupe. Velkommen skal du være til Kameratklubben Hands. 

Mikkel er vokst opp på Låby og har spilt fotball med flere av spillerne på KKH gjennom mange år i Kvik Halden. Det ble tidlig klart at MSN-nicket hans “Den_lille_kjappe” skulle beskrive Mikkel sin fotballkarriere ganske greit. Når man ser tilbake på hele karrieren til Mikkel, kunne man riktignok endret nicket til “Den_lille_kjappe_biffe_tekniske_temperamentsfulle”, der det siste er det han blir husket best for i sine siste år i Kvik. Vel verdt å nevne er en av hans første a-lagstreninger, der Mikkel ble kritisert av en av de mest respekterte gutta på Kviks a-lag etter å ha slått en dårlig pasning. 18 år gamle Mikkel svarte med å hudflette a-lagspilleren etter alle kunstens regler, og han ble så klart aldri kritisert på en a-lagstrening igjen. 

Ryktene skal ha det til at Mikkel har funnet sin litt mykere side de seneste årene, men manager Gjelstad håper at så fort Den_lille_kjappe får på seg fotballskoa igjen finner han tilbake til sitt gode gamle temperamentsfull jeg. Mikkel har for øvrig også kapret det ikoniske 69-nummeret på drakta, som forplikter vel så mye på fotballbanen som på andre arenaer. Velkommen skal du være i bilen til Chrissern og til KKH, Mikkel! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline