Balleselvmål?

Postet av Kameratklubben Hands den 7. Apr 2019

Nå er det dags for å presentere en virkelig legende. I fotball har det seg slik at dersom noen jubler som de har vunnet Champions League, vil det alltids være noen som er på den andre siden av skalaen. Kontrastene er vanvittige, og det er det også internt i Kameratklubben Hands.
 
 Der noen har spilt andredivisjon, er Knut Hofgaard Eikres største fotballbragd et spektakulært selvmål ingen andre i fotballverden noen gang har vært i nærheten av. Knut spilte som en av to stoppere på Kviks 1994-årgang, og i det stoppermakker Terje skulle klarere ballen på streken, måka Terje ballen inn i Knuts den gang edlere deler og ballen føyk inn i eget mål identisk som en rakett fra Roberto Carlos’ venstrebein. Knut står fremdeles den dag i dag med én offisiell scoring i riktig mål under femsjøcupen i 2006, og for en scoring det var. Corner fra venstre, ballen havner åtte meter opp i lufta, Knut lukker øynene og kliner til med feil fot. Et herlig sleivspark resulterer i en vanvittig lobb ni meter opp i lufta og tverrligger inn.


Knut spilte fotball lenge, men også han forsvant over til parketten for å kjempe inne på streken mot gutter og menn som veide dobbelt så mye som ham selv. Da han tidligere var kjent for å være liten og tynn, har han i sine eldre dager både lagt på seg en haug med muskler og strekt seg lengre enn de fleste. Med et armspenn på størrelse med en gorilla, en utholdenhet som en gang var ganske bra og en touch som mest sannsynlig er hardere enn sitt eget skudd, håper vi Knut etter årets sesong skal doble antall offisielle fotballscoringer.

 

Knut skriver for tiden en mastergrad i Molde, og ser frem til å ta en tidlig og sein sommerferie på en gang for å ofre knær, ankler og hender for Kameratklubben Hands, og jaggu så velkommen du er. Hvis Knut er ukjent for noen kan aliasene Knutesprut, Knutvalgt og Knul (danske uttale av Knut) kanskje hjelpe noen. God tur hjem!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline