Blir Våkarebe på drikkeflaska suksessoppskriften?

Postet av Kameratklubben Hands den 8. Apr 2019

Kameratklubben Hands er et lag som består mer av krigere enn av ballkunstnere, så som i går, serverer vi dere enda en kriger i dag. Denne spilleren krigær faktisk så mye ute på banen, at han gjennom sine år i TTIF rett og slett gikk under navnet “Markus Krigærseth”. Andre kjenner han kanskje som “Mærken”, “Riddern” eller “Våkarebe”, og da har vel de fleste allerede skjønt at vi prater om Nybos store sønn, Markus Ridderseth. 

Markus har altså spilt hele karrieren i TTIF, senest på det fryktede G19 Elite-laget, der både a-sluttspill i Norway Cup, KM-sluttspill og en venstrekant hos Sprint/Jeløy som ble plassert i baklomma til Markus, står som noen av høydepunktene. Bunnpunktet derimot kom i en hjemmekamp mot Drøbak, der Markus allerede etter ti minutter fikk kjenne på alle backer sin største frykt. Drøbak-treneren hadde nemlig allerede fått øye på et svakt punkt i TTIF-forsvaret, og det ble gitt instrukser fra benken om at de konsekvent måtte utfordre høyrebacken til TTIF. En fryktelig opplevelse for Markus selvfølgelig, som sannsynligvis raskt ble glemt to timer etterpå, da vodkaen fra Systemet og redbullen i kjøleskapet hadde blitt til en aldeles nydelig Våkarebe. 

Man kan heller ikke omtale Markus, uten å nevne hans lidenskap for enkelte fotballag. Ved siden av TTIF, har det alltid vært Vålerenga og Manchester United som har stått hans hjerte nærmest. Og med kjærlighet for et fotballag, følger også et ekstremt hat mot et annet, om det så er Kvik, Lillestrøm eller Liverpool. Så gjenstår det å se hvem som blir hatlag nummer én i bedriftsserien for Markus. En ting som uansett er sikkert er at Markus, med sine nye grå/gule Nike-sko og litt Våkarebe på drikkeflaska, kommer til å blø for KKH-drakta i sesongen som kommer. Velkommen skal du være til Kameratklubben Hands. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline