He's a keeper!

Postet av Kameratklubben Hands den 9. Apr 2019

Dersom du som leser dette noen gang har tatt deg en tur til den deilige Femsjø-lukta, den sure bitende vinden og den lave kveldssola på Tistedal Stadion i løpet av de siste tjue åra, da har du mest sannsynlig også sett dagens spiller. Casper Nomell er virkelig prakteksempelet for ungdom som skal #tatilbakeløkka, og sammen med sin noe mindre kjente bror Peder, har disse to benyttet uendelige timer sammen på løkka på mektige Tistedal Stadion.

Da Peder har fått sitt gjennombrudd i Kvik, har Casper valgt å trappe ned satsningen. I sterk konkurranse med Dærn valgte til slutt Casper å signere for KKH, mye grunnet fraværet av organiserte fellestreninger. Casper er kanskje Nomell-familiens aller største talent, og at han velger oss er en stor ære for spillerlogistikkavdelingen. Denne tigeren av en spiller er vår number 1, en spiller vi kommer til å være totalt avhengige av. Redninger i Petr Cech-klasse kombinert med tilslag identisk med Jordan Pickford-stilen utgjør at superkeep forhåpentligvis vil redde poeng etter poeng for KKH. Casper har også en lang spillerkarriere bak seg, og av hans største milepæler kan man ramse opp clean sheet etter clean sheet på Tistedal Stadion, men det som henger aller høyest er de tre dagene hvor lillebror Peder ikke klarte å overliste keeper-Casper én eneste gang på løkka.

Casper er lagets yngstemann, og med det følger et åpenbart ansvar. Casper har ansvaret for å holde gamlingene på KKH oppdatert når det kommer til sosiale medier, trender i samfunnet og hvilket språk man skal benytte i kommunikasjonen med barn og unge. Casper er også en liten moteløve, så jaggu følger et ansvar her også med å oppdatere gutta med hva slags skjorter som gjelder på byens forskjellige utesteder. Ikke nok med det, Casper har også en viktig rolle når det kommer til det sosiale, og er en av oddsfavorittene (1.21) til å bli oppnevnt i en intern festkomité, da utallige spillere er lovet både kick-off, sommerfest, grillfest, bankett og julebord. Det er en ære å ha sjefsnomellen Casper med på laget, velkommen til Kameratklubben Hands!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline