Skal KKH ut å fly?

Postet av Kameratklubben Hands den 10. Apr 2019

Allsidighet er ikke et ord man bruker i forbindelse med Kameratklubben Hands, men slår man opp allsidighet i hvilken som helst ordbok dukker det nok opp et bilde av dagens spiller. Mannen med det ekstraordinære og sjeldne navnet Lars Olsen, jobber i dag som tømrer og må nok finne seg i utallige telefoner fra lagkamerater som ikke en gang klarer å hamre inn en spiker på riktig måte. Med byggfag som utdanningsretning med allmenn påbygning har jobbkarrieren til Lars tatt en uventet og syk vending. Fra og med høsten starter Lars på pilotskolen, og dersom KKH noen gang skulle trenge å fly til kamper for å delta i nasjonale og internasjonale turneringer, har vi faktisk vår helt egen pilot. Dette synes vi er utrolig stas.

Lars har vært fotballinteressert så lenge han kan huske, og som så mange andre medgangssupportere har han ligget i skalkeskjul fra Sir Alex ga seg til Solskjær kom nå i desember. Manchester United er laget, og med et stort engasjement er Lars fotballtrener fra sofaen hver Premier League-runde. Av egen fotballerfaring spilte Lars fotball sammen med Hansi i barne – og ungdomsårene, samt uendelige kamper for sitt kjære bedriftsfotballag som spilte sine kamper i enten Fredrikstad eller Sarpsborg, dette er han ikke helt sikker på selv, hverken lagnavnet eller stedet. Med en fart som få andre på KKH besitter, blir Lars et viktig og farlig våpen i KKHs jakt for å komme over Halden Arbeiderblad på tabellen.

Selv om Lars’ store lidenskap er fotball, er det en annen idrett som har stått Lars sitt hjerte nærmest. Den kommende piloten var nemlig et usedvanlig stort talent i tennis, og med en backhand man nærmest aldri har sett i Halden var det mange som rynket på nesen da Lars bestemte seg for å ikke satse. Vi er stolte over å ha vår egen Harald-Martin Brattbakk på laget, velkommen så mye til Kameratklubben Hands!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline