Medieavdelingen informerer....

Postet av Kameratklubben Hands den 13. Apr 2019

Medieavdelingen beklager på det sterkeste.

Som alle våre fans mest sannsynlig og forhåpentligvis har merka, har vi ikke presentert en spiller på over to dager. Grunnene til dette er mange, med blant annet eksamen, bachelor-forsvaring, mandelfjerning og Karpe-konsert. Torsdagens Karpe-konsert satt virkelig inntrykk, og det ryktes at medieavdelingen fremdeles søkner dekning etter torsdagens påfunn.

Uansett, nå er det dags for å presentere en virkelig joker. Remi Kneppen er manager Gjelstads first pick, altså den første spilleren han valgte å signere. Remi besitter egenskaper som få andre på KKH besitter, da han blant annet oppsummerte sine enge ferdigheter for en stund siden på følgende måte: Ikke har jeg fart, ikke har jeg teknikk, ikke kan jeg løpe og ikke kan jeg skyte. Egenskapen vi snakker om er selvinnsikt. Gjelstad var aldri i tvil når det kom til denne spilleren, da Remi hadde sine glansdager på idrettslinja fra 2011-2014 og herja som få i den tradisjonsrike juleturneringen Ultimate i blant annet fotball.

Med Knuppen på drakta ser vi for oss en spiller som så langt i fra er en knupp. Det kommer til å gjøre vondt å løpe skulder til skulder med Remi, og ifølge ham selv kommer han til å bli løpt fra, bomme på mål, daue av makspuls og den eneste han kommer til å klare og finte er seg selv. Remi får om ikke annet en jækla viktig sosial rolle! Velkommen til Kameratklubben Hands, knuppen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline