Verdens korteste lunte har signert for KKH

Postet av Kameratklubben Hands den 14. Apr 2019

Vi nærmer oss slutten på spillerpresentasjonene til KKH, men vi har så klart spart et par skikkelige godbiter til slutt. Dagens spiller er en som dessverre for KKH, og til stor glede for våre motstandere, ikke kommer til å få vært med så mye som han ønsker denne sesongen. Grunnen er at han har 500 kilometers reisevei til kampene på Strupe, og selv om KKH sin eier har lagt masse penger på bordet for å skaffe et privatfly til og fra Stavanger hver tirsdag, strekker ikke tida til. Uansett har vi sikret oss underskriften til Øyvind Saltnes i flere år framover, som vi håper å kunne nyte godt av. 

Øyvind, med det ikke fullt så beskrivende kallenavnet Salti Cazorla, startet sin fotballkarriere som bakerste mann på Kviks barne- og ungdomslag. Da han bittert måtte innse at keeperplassen på Østfold sitt kretslag glapp, var veien høyere opp på banen svært kort. Og samtidig som han byttet posisjon på banen byttet han farger fra rød/hvit til rød/sort. Ferden oppover på banen gikk ikke lenger til forsvarsrekka, der TTIF sitt junior- b- og a-lag fikk nyte godt av Salti Cazorla sine krempasninger, arbeidskapasitet og temperament. 

Det han likevel er mest kjent for hos majoriteten av spillerne hos KKH, samt elever og lærere på idrettslinja i Halden fra 2010-2013 er hans ekstremt korte lunte når det kommer til konkurranser. En lunte som hadde fått selv Roy Keane og Eric Cantona til å se ut som pusekatter på en fotballbane. Om fire år i Stavanger har gjort Salti Cazorla mykere gjenstår å se, men vi i KKH håper selvfølgelig både dommere, spillere og alt som går på to ben på Strupe får merke det i form av taklinger eller verbale tilrop i løpet av sesongen. Velkommen til KKH! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline