De vakreste hesteslegger

Postet av Kameratklubben Hands den 15. Apr 2019

Dagens spiller er vår visekaptein, og det er ikke på grunn av at han er en typisk tjuefiretimers-utøver eller snakker og delegerer som en Gud. Eirik Hansen er gira. Gira på banen, gira før kamp, gira før fest, gira før samling, gira på å game. Dette er en egenskap som gjør at viljen til Siggy blir så sterk at han løper og jobber mer enn hva han egentlig er kapabel til.
 
 Som fotballspiller var Eirik et stort talent, mye grunnet hans to vakre hesteslegger av noen bein. Siggy skyter nok mest sannsynlig hardere med sin «dårlige» høyrefot enn hva alle andre gjør med sin gode fot. De siste seks årene mens han har tatt en bachelor i økonomi og administrasjon, har han holdt fotballformen vedlike som fotballansvarlig på HIOF. Som spiller er han en typisk jobbekant med et helsikkes skudd, og før kampavgjørende situasjoner er han særdeles glad i å korse seg selv, etter inspirasjon fra fotball på tv. I hans siste byderby da han ikledde seg den rød-sorte drakta for TTIF og skulle møte Kvik, ble han utvist i en kamp hvor TTIF til slutt stakk av med seieren. Hvordan han ble utvist? Andre gule for filming.
 
 Eirik blir nok KKHs mest brukte spiller, og vil være den første på blokka før hver startsjuer skal ut å kjempe for de lyseblå-rosa draktene. I tillegg til å være en habil fotballspiller, har Eirik et naturlig talent for innen eSport. I League of Legends kan han ikke lenger spille med haldensere da de er for dårlig rank. Dette talentet skaper en døgnrytme ingen andre på KKH har, Siggy legger seg til frokost og står opp til middag. I de mer sosiale, lystige lagene er Eirik en helt, og er alltid en pådriver for fem shots for mye. Det er en stor ære at du velger Kameratklubben Hands Siggyboy, velkommen skal du være!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline