Disse tror vi tar hjem bøtta i år

Postet av Kameratklubben Hands den 1. Mai 2019

Den siste halvannen uka har KKH kjørt et tabelltips på Facebook og Instagram. Det har vært en tøff jobb med å plassere de ti lagene, men til slutt kom vi fram til at det er Politiet vi tror kommer til å bli seriemestere denne sesongen. Begrunnelsen kommer her:

Dette laget var farlig nære å lykkes i fjor også, men måtte se seg slått på målstreken av Guttane. De er de eneste som er nødt til å være i god fysisk form for å kunne gjøre utføre jobben sin på en bra måte, noe som er en gigantisk fordel i bedriftsserien. Vi snakker selvsagt om Politiet.

Draktfarge: Hvit
Tabellplassering 2018: 2. plass
Nøkkelspiller: Erlend Vollset
Største styrke: Styrke
Største svakhet: At Lasse Trulsen ikke lar Håkon Buckholm spille bedriftskamper.
X-faktor: Massevis av erfaring med å takle folk som løper fra dem.

Politiets ferske lagleder, Frode Svendby, sine rapporter tyder på at fjorårets serietoer er betydelig svekket i år. Om det bare er psykologisk spill eller ikke, får vi ikke svar på før seriestarten, men med to av bedriftsseriens største profiler i Håkon Buckholm og Erlend Volsett blir de uansett vanskelig å tukte. Spørsmålet er om Lasse Trulsens knallharde regime i TTIF gjør at Buckholm ikke får deltatt på så mange kamper, og om Vollset faller under kategorien overtenning etter innkjøp av både tredemølle og romaskin i sesongoppkjøringa. Basert på tidligere meritter i langrennssporet (se bildet) våger vi uansett å påstå at Vollset er den eneste i spilleren i bedriftsserien som tåler å stå på banen i samtlige 2x25 minutter. Det kan bli gull verdt i kampen om ligatittelen.

Resten av begrunnelsen for hvor vi har plassert de ulike lagene kan som sagt leses på vår Facebook-side.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline