Manageren raser over tett kampprogram: – Det er sjokkerende

Postet av Kameratklubben Hands den 1. Mai 2019

Tirsdag sparkes bedriftsfotballen i gang i Halden, og om nøyaktig én uke kommer første anledning til å se Kameratklubben Hands på Strupe. Første motstander som skal få bryne seg på en gjeng med totalt overtente menn i turkis og rosa farger er Østerbo Evangeliesenter. Medieavdelingen tok en prat med manager, Vinjard Gjelstad, om det som møter KKH i sin første kamp noensinne.

– Den første kampen mot Østerbo blir nok tøff. Vi møter et godt forberedt lag med mye rutine. Vi har hatt en trøblete forsesong med skader og utenomsportslig fokus, sier Gjelstad.
– Hva legger du i utenomsportslig fokus?
– Det vil jeg helst ikke kommentere.

Som man kan se i kampprogrammet (se bildet) skal alle de ti lagene møte hverandre én gang i seriespillet, før et påfølgende sluttspill etterpå. Den ferske KKH-manageren innrømmer at han satt både brødskiva med salami, Babybelen og Pepsi Maxen i halsen, da han studerte kampprogrammet ved frokostbordet i dag.

– Det er sjokkerende at bedriftsidretten klarer å sette opp kampene så tett. En kamp i uka er ALT for mye for oss. Hvordan skal spillerene rekke å restituere før neste kamp!? Jeg må si jeg ble skremt da jeg fant ut at kampprogrammet i Haldenserien ikke skiller seg nevneverdig fra det tette juleprogrammet i Premier League, sier en lettere oppgitt Gjelstad.
– Hvilke konsekvenser vil et så tett program ha for KKH? 
– Vi blir nødt til å rullere mye, utover det har jeg ingen kommentar.

Det er forøvrig Halden Arbeiderblad og Leif Grimsrud som tar første avspark denne sesongen førstkommende tirsdag klokka 20.00 på Strupe. Vi ønsker alle lag lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline