Historie er skrevet

Postet av Kameratklubben Hands den 8. Mai 2019

Historie er skrevet. Vi har spilt vår første kamp. På forhånd beklager for et alt for langt referat, de skal bli kortere de neste kampene.

Østerbo tar asvpark, og vi får noen farligheter tidlig selv om vi sliter med å sette spillet. Tidenes første skudd i KKHs historie er det står australieren Lachlan for, men keeperen til Østerbo er parat og holder ballen fast. Like etterpå skal det skrives historie og en stjerne skal skinne. Markus får ballen på kanten i en strålende innleggsposisjon. Innlegget skal vise seg å gå mot mål og får en vanvittig dupp. Husker noen Cantonas scoring mot Sunderland? Tidenes første scoring i KKH er en blåkopi av denne. WOW! Feiringen til Markus er av det vakre slaget. Han holder seg til hodet og skjønner ingen verdens ting.

På stillingen 1-0 kommer kampens forsvarsprestasjon. Østerbo slår langt, og denne gangen blir det fryktelig farlig. Lars viser sin klasse med å chippe ballen over seg selv og får ballen unna. Ikke nok med det får Lars såpass selvtillit at han sprinter opp i andre enden av banen og på et komisk vis klarer han jaggu å skaffe en corner, som vi riktignok ikke får en dritt ut av. Cornere var vi forferdelige på. Like før pause setter Fitor inn 2-0.

Tidlig i andreomgang scorer Markus 3-0 og 4-0. HATTRICK! Vi blir litt for nonchalante og og sender for mye folk frem, noe som resulterer i en vanvittig redning fra Markus før vi får tidenes første baklengs. 4-1. KKH får seg et skudd for baugen da kaptein Christoffer går rundt og hopper som en gærning: KRAMPE!! HAR FAEN MEG KRAMPE AS!!

Ole var litt ivrig og tok ansvaret med å varme opp keeperen under oppvarminga, og der gikk han på ordentlig smell med en kjenning i kåret. Allikevel klarer han å slå en forferdelig lite kompis-pasning til Eirik, og han har ikke noe annet valg enn å gjøre alt selv og scorer 5-1.

I den andre enden av banen står Stian og Alexander i mot lange baller som to gærninger. Stian setter i gang et nydelig angrep og etter et nydelig samspill får Sebastian æren av å sette ballen i mål. 6-1.

Deretter kommer kampens angrep. Martin, Sebastian og Fitor spiller nydelig kombinasjonsspill som ville gjort selveste Kvik Halden misunnelige. Etter en rekke pasninger som er umulig å telle pluss en fantastisk klækk får Fitor æren av å sette inn KKHs siste scoring. 7-1.

Det var en strålende fornøyd Vinjard etter matchen.
- Jeg mener vi spiller en profesjonell kamp. Gutta holder seg til kampplanen, og det kan hende vi fikk årets mål i bedriftsserien allerede etter sju minutter.

Hattrick-helten Markus var også en blid mann.
- Det første målet var et innlegg. Skjønte nada. Aldri scora hattrick før.

Vinjards tre stjerner:
Markus Ridderseth ***
Fitor Quranolli **
Alexander Møller Øraas *

Ingen fikk riktig tippelapp, så brettet med energidrikk lever til neste match!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline