Bisarr Dirty Dancing-skade

Postet av Kameratklubben Hands den 20. Mai 2019

Etter to ukers pause fra kamp, er det nye muligheter for å se Kameratklubben Hands på Strupe igjen til onsdag. Men selv uten kamper kan skader og andre ting oppstå, og nå ser det ut som at manager Vinjard Gjelstad må klare seg uten noen av nøkkelspillerne sine til onsdag. 


Det første usikkerhetsmomentet er Eirik Hansen. Mannen med venstreslegga sliter med en vond rygg etter det som kan sies å være en bisarr grunn. Eirik feiret i likhet med oss andre 17. mai på fredag, og hadde fått dispensasjon av manageren til å nyte noen dråper med alkohol. Dessverre hadde ikke Vinjard en anelse om at Eirik hadde planer om å finne sin indre Patrick Swayze senere på kvelden. Da «Time of my Life» kom på høytaleranlegget var han derfor ikke vond å be. Eirik fant seg en partner og var fast bestemt på å klare det legendariske løftet i Dirty Dancing. Men isteden for å løfte sin partner elegant opp, sviktet det helt, og han han falt noe mindre elegant bakover og dunket ryggen i bakken med hele partnerens vekt over seg. 


Heldigvis for både Eirik og KKH gikk det bedre enn det først så ut som for hans egen del. Verre gikk det med Eiriks partner som måtte på legevakt og sy et par sting etter en god gammel face plant. Fortsatt god bedring til deg fra oss Martine! Eirik gjennomførte trening lørdag, men måtte stå over søndagens kveldstrening grunnet ryggen, så Supporterklubben Hands må nok fortsette å bite negler fram mot onsdagen i håp om at Eirik blir klar. 


Men ikke nok med det. Vinjard må mest sannsynlig også klare seg uten fire av spillerne som var med på å slå Østerbo 7-1 i første kamp. Bilen til Christoffer Svendsen står på Gardemoen fram til sent onsdag kveld, noe som betyr at sjåføren selv og passasjer, Sebastian Eriksen, ikke får noen transport fra Oslo til Halden. I tillegg er KKHs toppscorer, Markus Ridderseth, i Sandefjord på seminar, mens midtbaneeleganten, Martin Olsen, tar eksamen i Trondheim. Det blir derfor veldig spennende å se hvordan KKHs lag kommer til å se ut kommende onsdag, og om det er nok til å slå Kommunen som kommer rett fra dugnad på Halden stadion i forkant av kampen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline