Tidenes første tap

Postet av Kameratklubben Hands den 23. Mai 2019

Historie er skrevet igjen. Vi går på vårt første tap.

Dagen starter med at halvparten av laget får bot for å møte for seint til kamp, inkludert caretaker Alexander. Fem minutter før kamp mangler vi også keeper. Casper presterer å forsove seg til kampstart 20:15, og dukker opp 20:35. Remi har vært på visning i Kolbotn og rekker ikke kampen. Heldigvis har vi fått skrevet inn bror Eriksen, nemlig Håkon som også starter i mål.

Vi starter greit, men får 0-1 i ræva etter en del brente sjanser. Sebastian og Fitor svarer like etterpå med nydelig kombinasjonsspill, før Fitor vender opp og prikker den i hjørnet. 1-1 til pause.

Kommunen er jækla rutinerte, men en Ståle Godberg som styrer bakfra og Tam Tran på midten som alltid skaper farligheter. Kommunen scorer først 1-2, før de utnytter at vi kaster alt frem og scorer 1-3.

Like før slutt kommer Fitor på et raid, Ole lukter lunta etter timer foran FIFA03-FIFA19, og blir spilt alene med keeper. Aldri har man sett en svakere feiring, og attpåtil glemte han å hente ballen. 2-3.

Scoringa til Ole gjør at Eirik Nyberg stikker av som tidenes første vinner i KKH-tipset, gratulerer med seks måneder HBO!

Caretakers tre stjerner:
Fitor Quranolli ***
Lars Olsen (som med sitt uoriginale navn er umulig å tagge) **
Håkon Eriksen *

Neste kamp er til tirsdag mot HA+.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline