Herrejesus for en kamp

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Mai 2019

Det må ha vært tilskuerrekord i Bedriftsserien da vi spilte mot HA+ i kveld. Casper starter kampen i mål, denne dagen forsov han seg faktisk ikke. Vi får en i rævva tidlig. 0-1. Inn fra benken kommer Fitorsom akkurat er ferdig på jobb, og noe av det første han gjør er å sette 1-1. Deretter putter Halden Arbeiderblad-ansatt Sebastian, som feirer meget dempet, før Christoffer scorer 3-1, det er også pauseresultatet. Utrolig nok.

I andreomgang blir engasjementet høyere, taklingene blir seinere og tøffe dueller skjer hyppigere. HA+ reduserer veldig, veldig tidlig til 3-2. Vi bryter noen minutter senere, og nevnte Sebastian scorer 4-2. For en speller han er og for en helt syk kamp han leverer.
HA+ reduserer til 4-3, og rett etter redder Markus baklengs med et nostalgisk øyeblikk av Guds hånd. Deretter får vi et gult kort, og fem minutter i undertall er brutalt for et lag med sine aktive dager bak seg, og vi slipper inn både 4-4 og 4-5, HA+ har snudd kampen.

Vi har alle ledet med ett mål på FIFA når det gjenstår noen minutter, og på det spillet lønner det seg aldri å drøye tid nede ved hjørneflagget. Karma is a fucking bitch. To rutinerte karer på HA+ gjør det de kan for å hale ut tiden, later som om man ikke vet hva som er forskjell på frispark og innkast og klarer ikke bestemme seg for hvem som skal ta de forskjellige tingene. Så skjer det.

Remi eller Markus bryter og spiller en halvslapp ball til Ole, som lukker øynene og kliner ballen opp. Sebastian hopper over, Fitor finner Sebastian som utlikner med ett minutt igjen å spille! Mot sin egen arbeidsgiver! Sebastian peker på manager Vinjard og gir han en jævla svett klem, som for anledningen hadde kjøpt skjorte og slips som matcha draktene våre. 5-5. For en klisjé. Bittert etter å ha ledet 3-1 og 4-2, men føles som en seier når kampen utviklet seg som den gjorde.

Noen milepæler verdt å nevne:
- Vårt første gule kort, det blir minus kroner 50,- i bøtekassa på Eirik
- Etter en innkastsirkel til oppvarming hadde vi kun ett feil innkast i dag, ny rekord. 
- Fitor med fire målgivende i én kamp, historisk bragd. 
- Tross uavgjort, Sebastian gleder seg til neste dag på jobb etter dagens hattrick.

Det var én person som klarte å prikke fire riktig i dagens match, og det er Kvik-stjernen Peder Nomell. Du vinner dermed en heftig treretters på Kokkekollektivet!

Vinjards tre stjerner:
Sebastian ***
Fitor **
Martin *

Takk for kampen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline