Regn, seier og straffemiss

Postet av Kameratklubben Hands den 5. Jun 2019

Fallhøyden er som vanlig gedigen når KKH skal spille kamp. Tryhards som vi er møter vi fulltallige fem minutter før vi egentlig skal møte opp. Tretten mann. Vi starter oppvarminga tjuefem minutter før kamp med seriøs løping.

Farlig tversover er dagens motstander, og i starten av kampen er vi ikke i nærheten av tversoverpasningene deres. Presset sitter ikke, og vi slipper inn 0-1 på et aldeles utsøkt hodestøt. Vi presser på, men stanger litt mot veggen. Plutselig drar Fitor av seks mann, keeper, benken og fjorten tilskuere og spiller Markus på blank, som ikke kan gjøre annet enn å trille ballen i det åpne målet. Sebastian scorer 2-1 like etterpå, og dette er også resultatet til pause. Det er jækla varmt og lummert, så pause er deilig på dette tidspunktet.

Vi prøver en ny formasjon hvor planen er å presse de til å spille farlige tversoverpasninger. 2-2-2 heter den. Presset sitter ikke helt, og Farlig tversover utlikner til 2-2. Så skjer kampens høydepunkt.

I et klamt og hett vær starter det å regne. Pøsregne. Sikten er ræva, men herlighet for en avkjøling og for en følelse å spille fotball i et sidelengs regnvær. Dette gir oss tydeligvis en vitamininnsprøytning, og Sebbe scorer nydelig i kontra til 3-2. Fitor må dessverre gi seg med skade, og vi blir nervøse da Fitor har vært involvert i 80% av alle KKHs scoringer gjennom historien. Allikevel har vi en unsung hero som alltid gir alt. På en nydelig volley med venstra fastsetter Lars sluttresultatet til 4-2.

Verdt å merke seg: 
- Lars har 100% suksessrate på innkastene sine i dag, og han tok en del. Før kamp viste han oss hvordan tommel skal touche tommel, og ballen skal slippes bak hodet. Lars har gjort sin research! 
- Vi får vår første straffe. Lachlan vant straffekonken på kick-offet og får æren, han sender keeper til feil hjørne men ballen sniker seg millimetre på utsiden. 
- Vi får ikke gult kort. 
- Fortsatt ganske mange KKH-fans til stede i dag. Det setter vi stor pris på!
Vinjard viser taktisk fleksibilitet.

Vinjards tre stjerner:

Fitor ***
Sebbe **
Stian *

Takk til Farlig tversover for en morsom kamp!

Så til tipset. Ny rekord, både Trond Nomell, Hans Fredrik Moen og Marius Akerbæk prikka alle fire riktig i dagens tips. KKH har gjennomført en trekning, og det ble Hans som stikker av med en blender av typen Electrolux Sport. Grattis!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline