Rekordseier

Postet av Kameratklubben Hands den 19. Jun 2019

KKH - Leif Grimsrud 12-0 (6-0 til pause).
Målscorere: Eirik 5, Fitor 3, Sebastian 2, Alexander 1, Ole 1

Etter to ukers pause var det endelig dags for kamp igjen. Leif Grimsrud var dagens motstander, og i et elskverdig regnvær var det dags for å trille litt fotball igjen. De fleste er ute tidlig, noen møter til kamp 18:30 ved en glipp selv om oppmøte var 19:30. Casper kommer for seint. Igjen. Etter at Saugbrugs har gått hardt ut med en manager med både stokk og dress, har manager Vinjard er oppe i ringa igjen og har erstatta Guardiola-stilen fra forrige match med en herlig Allegri-stil til dagens match.

Vi spiller ganske bra og det meste flyter i dag. Allikevel sørger en av Leif Grimsruds spillere at både Lachlan og Ole pådrar seg årets første tunnelbøter. Det svir.

Til pause står det 6-0 til KKH, men det alle lurer på er om Fitor kommer seg over 2,5 målgivende pasninger. Til pause står han på 0.

Etter pause flyter det fortsatt, og med herlig vilje av den hjemvendte sønn Knut, som for øvrig er vanvittig nære et par ganger å score sitt første mål. Alexander scorer sitt første KKH-mål med en lompe av et skudd. Eirik, som har slitt litt innledningsvis med målteften, har en forløsende kamp med hele fem scoringer, og Casper holder endelig nullen!

Sluttresultatet blir til slutt 12-0, og KKH kan ta seg en velfortjent sommerpause. Takk til Leif Grimsrud for en humørfylt fotballkamp! Dersom noen lag er interesserte i en treningskamp eller to i løpet av sommeren er det bare å ta kontakt!

Så over til tipset. Hele tre stykk hadde i dag riktig bong, og det var igjen Hans Fredrik Moen og Kristher Vik, pluss en liten ringrev i Carl Erik Skagen. Etter en utrolig spennende trekning var det Carl som stakk av med seieren og en kartong potetgull. Gratulerer!

Vinjards tre stjerner:
Eirik Hansen***
Fitor Quranolli **
Casper Nomell *

Vi lover selvfølgelig å holde dere løpende oppdatert på alle skandalene som vil ramme KKH-spillerne gjennom sommeren. Supporterklubben Hands-TV har også planleggingsdager for tiden. Følg gjerne med!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline