Knepent tap, pressekonferanse og for kort sommerferie

Postet av Kameratklubben Hands den 28. Aug 2019

Det blir et litt annerledes kampreferat i dag, da Vinjard Gjelstadinnkalte til pressekonferanse etter dagens nederlag mot Guttane som endte 1-2. Til stede på pressekonferansen var ingen ringere enn medieavdelingen til KKH.

Så Vinjard, hva syns du om kampen i dag?
Nei, vet du hva, jeg syns vi treffer bra med formasjonen og det taktiske i førsteomgang. Vi har god kontroll, spiller smart og får en tidlig scoring. Gode til å spille av press er vi også. Utover i andreomgang mister vi det helt og Guttane kommer inn i kampen og scorer to mål etter to tekniske feil fra oss. Vi sliter med å få Fitor ordentlig inn i kampen, mens Markus og Sebastian viser tegn til at mannesjuken fremdeles sitter i kroppen.

Men, hva er det som gjør at det går galt? Dere jo så god kontroll i førsteomgang!
Ærlig, vi blir slitne. Det er jo en ren skandale av Bedriftsidretten Østfold å gi kun ti uker sommerferie til den gjengen her, kampen mot Leif Grimsrud i mai satt fremdeles i beina, kommer det fra en noe lavmælt manager.

Er det noe du kunne gjort annerledes som manager? Er du fornøyd med sommerens overgangsvindu? 
KKH har ikke de økonomiske midlene som det Real Madrid, PSG, Manchester City og HA+ har. Vi har rett og slett ikke råd til å ha 50 spillere på lønningslista. Jeg har fått den gjengen her å jobbe med og vi kommer bare til å bli bedre og bedre, smeller det fra Gjelstad.

Det nærmer seg jo snart Grimsrud-cup, hvem tror du har den største muligheten til å stikke av med seieren der? 
HA+ har jo en enorm fordel av at man aldri vet hvilket lag man møter. Når man har et utvalg av spillere som nesten er like mange som det er HA+-abonnementer, må man kunne utrope HA+ til soleklare favoritter. Men, vi skal gi jernet vi også, smiler Vinjard.

Vinjards tre stjerner:
*** Casper Nomell
** Ole Martin Petersen
* Christoffer Svendsen

Så over til dagens tippelapp. Flere hadde igjen riktig, og etter en loddtrekning vinner Kristher Vik endelig sin første tippelapp. KKH gratulerer og syns det er fortjent etter tre strake bonger, snakk om å være bedriftsseriens oddsekspert.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline