Sykt innøvd trekk

Postet av Kameratklubben Hands den 10. Sep 2019

KKH - Norske Skog Saugbrugs AS (SBIL) 3-3. 

For en anledning. Skumring, flomlys, fuktig kunstgress og som vanlig en try-hard oppvarming. På motsatt banehalvdel står SBIL klare med femogførti til dyst. Mange kjente fjes på dette Saugbrugs-laget, og vi må innrømme at vi får litt for mye respekt når vi ser at toppidrettsutøveren Daniel Nybøle er blant motstanderlagets spillere. 

Uansett, SBIL går ut i et hundre og steike og scorer 0-1 alt for tidlig i kampen med et skudd det lukter klasse av. Vi klorer oss sakte men sikkert inn i kampen, og etter hvert kommer vi på en kontring hvor Fitor tar en noe overraskende Fitor spesial og speller Ole på blank kasse. 1-1. Like før pause detter ballen ned til Ole etter en corner, og han lomper inn sitt andre for dagen. 2-1.

SBIL kommer IGJEN ut i hundre og steike, og utlikner til 2-2 etter to minutter av andre omgang. Noen minutter senere sitter den igjen, og SBIL leder 2-3. 

Seks minutter før slutt får vi se en tydelig innøvd variant fra manager Vinjard. Stian Skagen på SBIL klinker ballen bort til Coop Prix der, og Ole skal hoppe over gjerdet for å hente ballen. Trekket sitter perfekt, Ole snubler i gjerdet og får hele Strupe til å le. SBIL blir satt ut, og Ole bruker goooood tid på å hente ballen. Når Ole gir ballen videre, har KKH allerede gjort et bytte og tatt ut Ole. Vi tar SBIL i ubalanse, og Markus Ridderseth setter 3-3 etter nok en assist av Fitor. 

Det blir også sluttresultatet og takk for en herlig kamp! 

Vinjard hadde følgende å si etter dagens match:
Mye mer mygg på vår side av banen. Gutta sliter jo nærmest med blodmangel i andreomgang der. I tillegg vil jeg legge til at TAB X-TRA aldri blir like od som Coca Cola uansett hvor mye man prøver. De som vet de vet. Øvrige kommentarer tas gjennom agenten min. 

Vinjards tre stjerner: 
Eirik Hansen ***
Ole Martin Petersen **
Fitor Quranolli *

Over til tippelappen. Uavgjort, Nei, Nei og Markus Ridderseth var det riktige på tipset i dag. Ingen prikket alle fire, så dermed måtte vi trekke mellom de som hadde tre riktige. Sindre Kjos-Wenjum, Roy Martin Gustavsen og Martin Brække hadde alle tre riktige, men det var til slutt Roy Martin som stakk av med bitssettet fra Makita. Gratulatåre!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline