Vanvittige sluttminutter, balljakt og kloring

Postet av Kameratklubben Hands den 24. Sep 2019

Politiet - KKH 3-3. Et heseblesende oppgjør i årets siste seriekamp.

KKH sliter med mange forfall og de herligste unnskyldninger. Noen har ikke fått sove, andre har vært så smarte og tatt en løpetur dagen før og sistemann hadde senest i går en ankel som var trippel så stor som en vanlig ankel takket være en løpetur i lysløypa som endte med faceplant. Allikevel, med et par ruller sportsteip møter Fitor opp mot alle odds og teiper ankelen sin. Det er jo ikke løping Fitor gjør mest av på banen uansett. Men steike så god han er!

Kampen starter med at Politiet spiller oss latterlig lave. Det er tydelig at dagens skift innehold mye patruljering, for makan til å gå rett ut av startblokkene har vi ikke sett hittil i Bedriftsserien. Politiet får tidlig 1-0 på en suser av et langskudd, før Sebastian serverer Fitor som måker ballen opp i krysset. 1-1 til pause. Vi har stort sett løpt etter i hele førsteomgang og begynner å bli slitne. Andreomgang starter jevnere enn den første, og Casper storspiller i mål. Cirka halvveis i omgangen plasserer Politiets lagleder ballen opp i krysset til 2-1. Ekstra kjipt er det at Knut Hofgaard Eikre med lite søvn spiller sitt livs kamp, men må av med skade etter en liten smell.

Så skjer det noe spesielt. En på politiet bommer grovt på et skudd som gjør at ballen havner nede på Strupe ungdomsskole. I et bekmørkt hav løper en frustrert KKH-spiller på jakt etter ballen, sammen med et par politimenn med noen heftige lommelykter. Bisarr kontekst forresten. Med én ball på hele Strupe blir matchen litt forsinka, og dommer legger til et par minutter ekstra - og for et par minutter dette ble.

Når vi egentlig har tapt kampen så snur vi kampen på overtid, 2-2 ved Sebastian og 3-2 ved Fitor. Begge måla er identiske kontringsmål. Skal vi endelig dra med oss en seier fra en jevn kamp? Nei, når det gjenstår sekunder klarer Politiet og utlikne. Tre mål på to minutter der altså. Dramatikk uten sidestykke. Verdt å merke seg er at debutant Vegard Wik spiller en helt nydelig kamp, og er en sårt trengt tilvekst til KKH - vi gleder oss til øyeblikkene som kommer!

Så til dagens tippelapp. I og med at Fitor ikke var tiltenkt en plass i troppen, ender svarene med uavgjort, nei, Eriksen og Eriksen. Igjen er det ringreven og Kviks svar på Justin Bieber, nemlig den lokale superstjerna Peder Nomell som stikker av med seieren. Verdt å nevne er også at pappa Trond Nomell hadde FIFA20-spillet i lomma til det gjensto fem sekunder.

Vinjards tre stjerner:
Sebastian ***
Vegard **
Casper *

Vi gleder oss til Grimsrud-Cup!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline